Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Offerte aanvragen
€ 22,95 p.p.
Prijs vanaf bij 50 personen
inclusief:
vervoer, entree, zeeleeuwenshow & terugkomkaartje (leerlingen)
optioneel:

Doetocht - € 0,50 p.p.
Rondleiding - € 2,00 p.p.
Smulpakket - € 2,95 p.p.
(friet/mayo & limonade)
IJsje - € 0,75 p.p.

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Rhenen
website:
www.ouwehand.nl

Het allergrootste schoolreis-avontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark Rhenen…
Bewonder de unieke reuzenpanda’s en leer alles over deze prachtige diersoort. Bezoek ook de andere Aziatische dieren zoals de bijzondere spookdiertjes in Pandasia!

Zoo avontuurlijk!
Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling, loop onder de laagvliegende monniksgieren door en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Expeditie Berenbos
Ouwehands Dierenpark is een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Schoolreispakketten
De avontuurlijke Doetocht leert kinderen spelenderwijs van alles over het Dierenrijk. De Doetocht leidt kinderen naar verschillende plaatsen in het park waar medewerkers staan met een grote verzameling schedels, dierenhuiden en ander educatief materiaal. Of kies voor een educatieve rondleiding door het dierenpark onder begeleiding van professionele gidsen!

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten is maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis