Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877

Dagtochten - Groepsdagtochten

Bent u voor uw bedrijf, club, vereniging, gezelschap of groep op zoek naar een geschikt uitje? Actief of juist rustig aan, bij ons is alles mogelijk!

Hier vindt u enkele voorbeelden voor een dagtocht. Heeft u zelf een ander idee, geen probleem!
Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Groepsdagtochten

Alles
Groepsdagtochten
VANAF € 50,50

Reis 001 - Sonnema Berenburg & Bolsward

VANAF € 50,50

Benieuwd naar de geschiedenis van Sonnema? In het Sonnema bezoekerscentrum duikt u even terug in de tijd.

doorgaan
VANAF € 63,50

Reis 002 - Kris Kras Friesland

VANAF € 63,50

Vandaag gaan we kris kras door Friesland, van het zuidwesten naar het oosten.

doorgaan
VANAF € 75,00

Reis 003 - Friese Fluessen & Jopie Huisman

VANAF € 75,00

Friesland staat bekend als veelzijdig gebied vanwege de vele watersportmogelijkheden, de fraaie dorpjes, stadjes en bosrijke omgeving. Dat ziet u terug in deze dagtocht!

doorgaan
VANAF € 69,75

Reis 004 – Een ontdekkingsreis door Friesland

VANAF € 69,75

Vandaag maken we een mooie ontdekkingsreis door Friesland. Wist u dat u hier het oudste nog werkende planetarium van de wereld vindt? We combineren dat met een rondleiding door de brouwerij / distilleerderij van Us Heit in Bolsward.

doorgaan
VANAF € 48,50

Reis 005 – Midden Friesland Tocht

VANAF € 48,50

Vaar mee met de ‘Toerist VI’ van rondvaartbedrijf M. van der Werf en geniet van een mooie vaartocht door het zuidwesten van Friesland.

doorgaan
VANAF € 53,75

Reis 006 – Genieten op het Friese water

VANAF € 53,75

Friesland leent zich uitstekend voor een uitgebreide en ontspannen vaartocht. Vandaag zullen we vanuit Drachten vijf heerlijke uren gaan varen met Rondvaartbedrijf de Harmonie. De rondvaartboot beschikt over een achtersalon die bij mooi weer helemaal geopend kan worden, zodat een fijn zonnedek ontstaat. Bij wat frisser weer is de boot verwarmd.

doorgaan
VANAF € 59,00

Reis 007 – Museum Joure

VANAF € 59,00

“Skarsterlân” in Friesland is niet alleen mooi door het vele water, bossen, dorpen en het weidse open landschap. Het is mooi in alles! Een van de mooiste stadjes in deze streek is Joure, de parel van Friesland. We bezoeken er Museum Joure waar de sfeer van 1900 tot leven komt.

doorgaan
VANAF € 54,00

Reis 008 - Elfstedentocht

VANAF € 54,00

Zodra het begint te vriezen, gaat bij menigeen het hart sneller kloppen. Zou het er nog eens van komen, een Elfstedentocht? Dat zou natuurlijk fantastisch zijn! Tot die tijd moeten we het doen met alle herinneringen aan de ‘tocht der tochten’. Vandaag helpen wij u hier een handje mee, deze dag staat namelijk helemaal in het teken van schaatsen en in het bijzonder de Elfstedentocht.

doorgaan
VANAF € 46,00

Reis 009 – Van zoet naar zout

VANAF € 46,00

Beleef een unieke dag tijdens het ‘Van Zoet naar Zout combi-arrangement’, waarin een bezoek aan het UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal wordt gecombineerd met een excursie bij het Afsluitdijk Wadden Center.

doorgaan
VANAF € 40,75

Reis 010 – Aardbeien van Kalter

VANAF € 40,75

In de Koekoekspolder, hét tuinbouwgebied van IJsselmuiden, teelt de familie Kalter al ruim 15 jaar de lekkerste aardbeien van Nederland! De aardbeienkwekerij wordt sinds 2015 duurzaam verwarmd met aardwarmte.

doorgaan
VANAF € 38,50

Reis 011 – Staphorster Stipwerk

VANAF € 38,50

U gaat kennismaken met een typisch Staphorster traditie, namelijk het Staphorster Stipwerk. Aanvankelijk werd het stipwerk gebruikt op stoffen voor de traditionele klederdracht van Staphorst en later werd het ook op allerlei andere (gebruiks)voorwerpen geplaatst.

doorgaan

Reis 012 – Winter in Giethoorn

Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas.

doorgaan
VANAF € 56,75

Reis 013 – Hanzestad Kampen & spiesjesdiner

VANAF € 56,75

Kampen is een kleine stad met een groot verleden! Wij hebben voor u een speciaal Hanze-arrangement waarbij u verschillende locaties bezoekt en waarbij het u op culinair gebied ook aan niets ontbreekt.

doorgaan
VANAF € 58,00

Reis 014 – Matten & meren

VANAF € 58,00

Genemuiden heeft een rijke historie in het maken van vloerbedekking, wat al vroeg begon in de 16e eeuw met het weven van biezenmatten als huisvlijt. Vanaf 1920 werden kokos- en sisalmatten gemaakt, eerst handmatig en vanaf 1926 ook in fabrieken op weefmachines. Later volgde de productie van geweven wollen tapijt. Momenteel wordt met tuftmachines kunststof tapijt en kunstgras gemaakt, 1000 kilometer, kamerbreed, per week! Het is dan ook vanzelfsprekend dat Genemuiden een museum bezit, waarin de geschiedenis van het maken van biezenmatten en kokosmatten tot het tuften van kunstgras is vastgelegd en wordt getoond. In Genemuiden wordt in een “levend” museum de boeiende geschiedenis over de productie van vloerbedekking verteld en getoond door vrijwilligers!

doorgaan
VANAF € 46,50

Reis 015 – Nationaal Park Weerribben-Wieden & een gezellig middagprogramma

VANAF € 46,50

Een labyrint van meren, plassen en slootjes langs romantische waterdorpen zoals Giethoorn. Karakteristieke boerderijen en vervenershuisjes. Oude Zuiderzeestadjes als Vollenhove, Blokzijl en Kuinre. In Weerribben-Wieden ruist het van de verhalen en vandaag gaat u hier kennis mee maken.

doorgaan
VANAF € 51,25

Reis 016 – de Veerman van Kampen

VANAF € 51,25

Salonboot De ‘Veerman van Kampen’ is een volledig nieuw opgebouwde boot in een luxe en nostalgische jaren ’30 stijl, onder andere terug te vinden in de prachtige mahoniehouten wandpanelen. De boot heeft zijn naam te danken aan de opa van de bouwer, die van 1921 t/m 1943 de mensen met zijn roeiboot als veerman de IJssel bij Kampen over voer. Het schip is goed rolstoeltoegankelijk (alleen het bovendek is niet bereikbaar, het achterdek wel). De kapitein verzorgt voor u  een mooie rondvaart in de IJsseldelta, het gebied rondom Kampen.

doorgaan
VANAF € 67,75

Reis 017 – Dagje Giethoorn

VANAF € 67,75

Giethoorn is een dorp in de kop van Overijssel en is bekend om zijn bruggetjes, vonders, waterwegen en punters. Hierdoor wordt Giethoorn ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Door vervening ontstonden plassen en meren. Om de turf te vervoeren groef men vaarten en sloten. Vele huizen zijn als het ware op eilandjes gebouwd, die alleen via bruggetjes te bereiken zijn. De meeste van de meer dan 176 bruggen zijn privé-eigendom. De enige doorgaande verbinding over land is een fiets- annex wandelpad dat dwars door het dorp loopt, het voornaamste verkeer vindt plaats over het water. Daarvoor wordt vaak gebruik gemaakt van de punter en vroeger werd deze voortbewogen met een punterboom, net als de gondels in het echte Venetië.

doorgaan
VANAF € 40,50

Reis 018 – Oude Ambachten & Speelgoed

VANAF € 40,50

Een museum bomvol met nostalgie.. Een unieke plek waar oude tijden herleven! Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum biedt plaats aan ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes. Denkt u hierbij aan de groenteboer, de DAF garage, de zilversmid, de jeneverstokerij, een schoolklas en een scharensliep. Alles precies zoals het vroeger was.

doorgaan
VANAF € 40,00

Reis 019 – Glasblazen op de Veluwe

VANAF € 40,00

Deze dagtocht brengt ons naar de prachtige Veluwe, mooi in alle jaargetijden! Vanaf onze vertrekplaats rijden we via een mooie toeristische route naar Harskamp, alwaar we bij Partycentrum de Molen worden ontvangen met een heerlijk driegangendiner.

doorgaan
VANAF € 54,50

Reis 020 – Zandverhalen & Elburg

VANAF € 54,50

In Elburg is bij de haven de grootste overdekte zandsculpturenattractie van Europa gebouwd met als thema ‘Bijbelse Zandverhalen’. Alles is binnen en overdekt, rolstoeltoegankelijk en prachtig gedaan. U zult hier nog lang over napraten!

doorgaan
VANAF € 53,25

Reis 021 – De Bakkersmolen van Schuld & een mooie vaartocht

VANAF € 53,25

In Elburg en wijde omgeving is Bakkerij Schuld al generaties lang een begrip. De Bakkersmolen van Schuld is een prachtige locatie met een bakkerij, maalderij, chocolaterie, ijsfabriek én prachtige brasserie. Wanneer we halverwege de ochtend aankomen worden we ontvangen met koffie en heerlijk huisgemaakt gebak. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de prachtige desembakkerij, chocolaterie en ijsmakerij.

doorgaan
VANAF € 43,00

Reis 022 - Veluwemeercruise

VANAF € 43,00

De beste manier om het Veluwemeer te ontdekken is vanaf het water. Dat is dan ook precies wat we tijdens deze dagtocht met u gaan doen! Het Veluwemeer is een langwerpig meer dat in 1956 is ontstaan bij de inpoldering van Oost Flevoland. In het noorden grenst het meer aan Elburg en in het zuiden aan Harderwijk. Langs het meer zijn veel mogelijkheden voor water- en strandrecreatie en ook zijn er een aantal jachthavens en campings te vinden. Naast de toeristische functie is het meer ook belangrijk voor de waterhuishouding en de scheepvaart.  

doorgaan
VANAF € 57,75

Reis 023 – Krakelingenshow, Dekselse Pannetjes & een muzikale middag

VANAF € 57,75

Op het noordelijkste puntje van de Veluwe, aan de oever van de IJssel in de pittoreske vestingstad Hattem staat het grootste Bakkerijmuseum van Nederland. Vier prachtige monumenten, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat, tonen de rijke geschiedenis van brood en banket.

doorgaan
VANAF € 38,50

Reis 024 – Rondvaart IJsselmeer & bezoek aan Urk

VANAF € 38,50

Vanaf de opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Urk, waar passagiersschip ‘de Zuiderzee’ al ligt te wachten. We maken een twee uur durende rondvaart over het IJsselmeer en hebben daarbij een prachtig uitzicht op Urk.

doorgaan
VANAF € 37,50

Reis 025 – Het Nieuwe Land

VANAF € 37,50

In Nagele wordt u bij de Kluishof van de familie Renne ontvangen met koffie en verse appeltaart met slagroom. Daarna volgt er een verhaal van de gids over de Noordoostpolder.

doorgaan
VANAF € 38,50

Reis 026 – De Orchideeën Hoeve Luttelgeest

VANAF € 38,50

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is al jarenlang een topbestemming en dat is niet voor niets! Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen en ontdek vele soorten bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige koikarpers.

doorgaan
VANAF € 47,75

Reis 027 – Alles over appels & een natuursafari

VANAF € 47,75

Voordat een appel van de boom wordt geplukt is er heel wat aan vooraf gegaan. Ze groeien namelijk niet vanzelf! In de boomgaard van Fruitkwekerij Verhage gebeurt het hele jaar door van alles om ervoor te zorgen dat eind augustus de bomen vol hangen met prachtige vruchten.

doorgaan
VANAF € 74,25

Reis 028 – Ambachten in Flevoland

VANAF € 74,25

In de ochtend rijden we rechtstreeks naar Zeewolde. Bij Flevotin wordt u ontvangen met een kopje koffie met een een plak cake en chocolaatjes op tafel. Tijdens de koffie krijgt u een korte uitleg over het familiebedrijf en de historie van tin. Hierna volgt een rondleiding door het atelier met uitleg en demonstraties. Er is voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden.

doorgaan
VANAF € 49,50

Reis 029 – Schokland & varen van Kalenberg naar Giethoorn

VANAF € 49,50

Middenin de Noordoostpolder vindt u een mysterie: het voormalige eiland Schokland. Een archeologisch monument vol prachtige bodemschatten. Een plek tussen land en water, waar eeuwenlang mensen woonden. Altijd in strijd met de natuur

doorgaan
VANAF € 73,25

Reis 032 – De Linge & de Glasblazerij

VANAF € 73,25

Vergeleken met zijn grote broers de Rijn en de Waal is de Linge maar een bescheiden riviertje. Maar wel puur Hollands! Met name in het voorjaar is een boottocht op de Linge een genot voor het oog. Geniet van de bloeiende appel-, peren- en kersenbomen op de rivierdijken. Maar ook de andere jaargetijden hebben hun charmes.

doorgaan
VANAF € 44,50

Reis 033 – De Utrechtse Heuvelrug – kaas & glas

VANAF € 44,50

Gelegen in midden Nederland vindt u Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar. Op deze locatie heeft u vandaag een leuke, informatieve en gezellige dag.

doorgaan
VANAF € 49,75

Reis 034 – Rondvaart Vinkeveense Plassen

VANAF € 49,75

De Vinkeveense Plassen is een prachtig natuurgebied in het noordwesten van de provincie Utrecht. Het gebied is verbonden met de rivier de Amstel en vanaf de Gouden Eeuw ontstaan door de winning van turf ten behoeve van Amsterdam.

doorgaan
VANAF € 62,50

Reis 035 – Het Spoorwegmuseum & varen door Utrecht

VANAF € 62,50

In het Spoorwegmuseum reist u terug in de tijd. Kom oog in oog met reusachtige stoomlocomotieven, dwaal door een oud mijnwerkersdorpje of stap in de weelderige wereld van de Oriënt Express. Wát u ook beleeft, u bent niet de eerste die het meemaakt. Want zoals het in Het Spoorwegmuseum is, zo was het vroeger.

doorgaan
VANAF € 47,75

Reis 036 – Gezelligheid langs de IJssel

VANAF € 47,75

Montfoort is één van de kleinste stadjes in het Sticht van Utrecht en ligt te midden van de landelijke Lopikerwaard en langs de Hollandse IJssel. Binnen de oude stadsmuren zijn nog veel markante en historisch belangrijke gebouwen uit het bewogen verleden bewaard gebleven.

doorgaan
VANAF € 55,50

Reis 037 – Kastelentocht & varen op de Vecht

VANAF € 55,50

De Utrechtse Vecht maakt deel uit van de Hollandse Waterlinie. In de 17e eeuw, de Gouden eeuw, lieten succesvolle Amsterdamse handelaren langs de Vecht buitenplaatsen bouwen of verbouwen. Het is dus een gebied met heel veel historie en u gaat vandaag per boot al dit moois aanschouwen.

doorgaan
VANAF € 58,00

Reis 038 – Dagje Spakenburg

VANAF € 58,00

Bunschoten-Spakenburg is een mooi dorp met heerlijke authentieke kenmerken met gastvrije mensen en moderne winkel- en horecavoorzieningen. Er is nog steeds veel aandacht voor de historie en de cultuur, maar de tijd heeft er niet stil gestaan. In het dorp is veel activiteit en er zijn leuke evenementen, maar er lopen ook nog dames in klederdracht en op een bankje bij de haven vertellen de ‘oude mannen’ in het Spakenburgs dialect hun verhalen. Het centrum van Spakenburg ligt rondom de oude museumhaven, met een nog zeer actieve botterwerf.

doorgaan
VANAF € 49,25

Reis 040 – Zonnetrein Schoorl

VANAF € 49,25

Stap in de Zonnetrein en ontdek de bossen, heide en duinen van de Schoorlse Duinen. De chauffeur laat u de mooiste plekken en uitzichten zien. Een groene bijkomstigheid is dat de Zonnetrein deels op zonne-energie rijdt!

doorgaan
VANAF € 44,25

Reis 041 – Een kijkje in het leven van Marius van Dokkum

VANAF € 44,25

Wie is Marius van Dokkum? Kunstschilder Marius van Dokkum is bekend om zijn humoristische en alledaagse afbeeldingen op zijn schilderijen. Hij schildert gewone mensen, die door de details en eigenaardigheden toch sympathiek overkomen. Marius van Dokkum noemt zijn schilderijen wel eens lachspiegels, mensen herkennen zichzelf op een grappige manier.

doorgaan
VANAF € 53,25

Reis 042 – Dagje Texel

VANAF € 53,25

Het Noord-Hollandse Waddeneiland Texel is een geliefd vakantieoord, en terecht! U treft er prachtige stranden en glooiende velden, verdeeld door de rijk beweide “tuunwoallen” en bespikkeld met stolpboerderijen en schapen.

doorgaan
VANAF € 76,50

Reis 043 – Rondvaart Amsterdam & Rijksmuseum

VANAF € 76,50

Het Rijksmuseum is een van de grootste musea van Amsterdam en toonde in april 2013, na een ingrijpende tien jaar durende restauratie en renovatie, zijn nieuwe (en oude) gezicht. In 1876 gebouwd naar ontwerp van de bekende architect P.J.H. Cuypers, opende het monumentale gebouw in 1885 als grootste museum van Nederland.

doorgaan
VANAF € 74,50

Reis 044 – Rondvaart Aalsmeer & Schiphol achter de schermen

VANAF € 74,50

Deze dagtocht bestaat uit een mooie vaartocht in de omgeving van Aalsmeer en daarna komt u alles te weten over hoe het er op Schiphol aan toe gaat achter de schermen!

doorgaan
VANAF € 67,25

Reis 045 – Proeverij de Zaanse Schans

VANAF € 67,25

Een dagtocht die helemaal in het teken staat van proeven en het oer-Hollandse landschap van de Zaanse Schans!

doorgaan
VANAF € 60,25

Reis 046 – Choco-tainment & rozen

VANAF € 60,25

Bij aankomst op de Riga Ranch staan de koffie en het gebak al voor u klaar. Daarna wordt u bij het Choco-tainmentprogramma meegenomen in de wereld van chocolade, hoort u wat paardenmelk met de Riga Ranch te maken heeft én maakt u zelf iets van chocolade. In een uur tijd beleeft u het allemaal en proeft u uiteraard ook van de chocolade. In het winkeltje kunt u daarna ook de paardenmelk en heerlijke huisgemaakte likeur proeven.

doorgaan
VANAF € 58,00

Reis 047 – Volendam & Marken

VANAF € 58,00

Volendam en Marken zijn geliefd bij vele toeristen wereldwijd. Maar ook wij Nederlanders houden van deze typische Hollandse plaatsen, waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn.

doorgaan
VANAF € 61,00

Reis 048 – Museum Broeker Veiling

VANAF € 61,00

Op en aan het water in Broek op Langedijk vindt u Museum Broeker Veiling. In deze oudste groenteveiling van de wereld worden groenten en fruit op een authentieke schuit de veilinghal ingevaren. Dit is een werkelijk unieke gebeurtenis. De rondvaartboot brengt u in het oorspronkelijke tuinbouwgebied ‘Het Rijk der Duizend Eilanden’. Dit prachtige natuurgebied is uitsluitend bereikbaar over water.

doorgaan
VANAF € 71,50

Reis 049 - Zuiderzeemuseum

VANAF € 71,50

Ontdek het mooiste openluchtmuseum van Holland. Bewonder meer dan 140 huizen, ambachten, winkels, een kerk en een werkende windmolen. Wandel door de authentieke Nederlandse straten, langs de oude haven met zijn houten zeilschepen en ervaar het dagelijks leven van voor de Afsluitdijk. In 2021 toont het Zuiderzeemuseum alle MUST SEE's van Nederland. Alle typische Nederlandse symbolen als kaas, klompen en molens worden van een kunstzinnige lading voorzien door een aantal kunstenaars. Hun werken zijn het hele seizoen 2021 in zowel het binnen- als buitenmuseum te zien.

doorgaan
VANAF € 66,00

Reis 050 – Dagje Zaanse Schans

VANAF € 66,00

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen.

 

doorgaan
VANAF € 75,00

Reis 051 – Amsterdam & This is Holland

VANAF € 75,00

Amsterdam heeft een ontzettend leuke attractie waarbij u Nederland in vogelvlucht kunt ervaren. Dit combineren we vandaag met een rondvaart in Amsterdam. De loopafstanden zijn zoveel mogelijk beperkt bij deze dagtocht, dus dit dagje Amsterdam is ook uitstekend geschikt voor groepen senioren.

doorgaan
VANAF € 80,75

Reis 052 – Noord Holland 3 in 1

VANAF € 80,75

Beleef met uw groep een bijzonder dagje uit, in een spannende tijdreis met de Museum Stoomtram van Hoorn naar Medemblik en een vaartocht met Museumschip Friesland van Medemblik naar Enkhuizen. De tijdreis is compleet met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Deze tocht is ook zeer geschikt voor wat grotere groepen.

doorgaan
VANAF € 56,50

Reis 053 – Lentecruise & Keukenhof

VANAF € 56,50

De lente hangt weer in de lucht! Het is de hoogste tijd om dit te vieren met een vrolijke en gezellige dag uit!

doorgaan
VANAF € 58,25

Reis 054 – Goudse siroopwafels

VANAF € 58,25

Gouda is een historische stad met allure. Van de rijke historie en de veelzijdige cultuur is nog veel te zien in het centrum van de stad. U vindt er een uitgebreid scala aan monumentale panden, musea en diverse galerieën met hedendaagse kunst. Gouda heeft een compacte binnenstad. Alles in het centrum ligt op loopafstand van elkaar. Wandelen is de ideale manier om alle schatten in de binnenstad te ontdekken. Maar u kunt Gouda ook heel goed kennen van de heerlijkste stroopwafels, of siroopwafels (en dat is niet precies hetzelfde, zoals u vandaag zult ontdekken!).  

doorgaan
VANAF € 47,25

Reis 055 – Appel, peer en ijs

VANAF € 47,25

Een fris en fruitig dagje uit! Vanaf uw opstaplocatie rijden we naar Lexmond waar u bij Huis het Bosch wordt ontvangen met koffie en gebak. Daarna gaat u een kijkje nemen bij Fruitteeltbedrijf Van Dijk.

doorgaan
VANAF € 51,00

Reis 056 – Rotterdam in hogere sferen

VANAF € 51,00

Beleef de leukste eetattractie van Nederland op 42 meter hoogte! Een unieke ervaring terwijl u 360 graden draait!

doorgaan
VANAF € 73,00

Reis 057 – Louwman Museum & Koninklijk den Haag

VANAF € 73,00

Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman, bekend als de Toyota importeur van Nederland.

doorgaan
VANAF € 57,00

Reis 058 – Brunchen in het Groene Hart

VANAF € 57,00

Vandaag nemen wij u graag mee op een ontdekkingstocht door het Groene Hart. Dit doet u het best vanaf het water!

doorgaan
VANAF € 73,25

Reis 059 – Te land, ter zee en in de lucht

VANAF € 73,25

Een titel die in het kort vertelt wat we vandaag gaan doen. U gaat op verschillende manieren kennismaken met Rotterdam. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met gebak. Daarna vervolgen we de route naar Rotterdam. Hier brengen we eerst een bezoek aan de Euromast, hét symbool van Rotterdam. Met supersnelle liften wordt u naar de platforms gebracht en heeft u een prachtig uitzicht over Rotterdam en haar omgeving.

doorgaan
VANAF € 63,50

Reis 060 – Leiden & een reis door de mens

VANAF € 63,50

In CORPUS beleeft u in 55 minuten een spectaculaire 'reis door de mens'. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijgt u zo'n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. U leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat u moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS! Begeleid door een audiotour beleeft u in groepen van maximaal 16 personen de 'reis door de mens'. Het is dan net alsof u in uw eigen lichaam loopt. U gaat bij de knie het lichaam in en komt aan het einde van 'de reis' bij de hersenen weer naar buiten. Hierna kunt u in uw eigen tempo uw weg vervolgen door het interactieve gedeelte 'mijn CORPUS'."

doorgaan

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis