Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877

MAAK KENNIS MET HET CHAUFFEURSVAK TIJDENS DE CHAUFFEURSWERVINGSDAG VAN PEEREBOOM TOURINGCARS EN GEBO TOURS!

Offerte aanvragen

Touringcarchauffeur is een verantwoordelijk en veelzijdig vak voor een ondernemend en reislustig persoon die graag met mensen werkt en in staat is de rollen van chauffeur en gastheer te combineren. Werkzaamheden die een touringcarchauffeur uitvoert zijn dagritten, schoolreizen, groepsdagtochten, evenementenvervoer, voetbalvervoer, pendels, lijndienstversterking; kortom alle vervoer wat maar mogelijk is met een touringcar! Als chauffeur ben je hét visitekaartje van het bedrijf en vervoer je de klanten veilig naar de bestemming.

Als toekomstig touringcarchauffeur ben je een sociaal persoon, kun je goed met mensen omgaan en houd je van afwisseling. Je werkt zelfstandig en wisselende werktijden vormen geen probleem; je bent vaak aan het werk op tijden wanneer een ander vrij is. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, het hoort er allemaal bij. Je kunt snel schakelen en als iets tegenzit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven.

Tijdens onze chauffeurswervingsdag staan onze medewerkers voor je klaar om je alles te vertellen over het chauffeursvak. Je kunt rijden in een touringcar, praten met ervaren chauffeurs over het vak en erachter komen wat het echt is om touringcarchauffeur te zijn. Natuurlijk is dit allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie en een welverdiend hapje!


Deze dag is zowel voor geïnteresseerden in de opleiding tot touringcarchauffeur als mensen die reeds in bezit zijn van een D-rijbewijs en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

 

Als je kiest voor een opleiding van Peereboom Touringcars en Gebo Tours tot touringcarchauffeur ben je verzekerd van een baan!

Peereboom Touringcars brengt je op zaterdag 5 oktober graag naar de locatie van de chauffeurswervingsdag bij Gebo Tours in Nieuwleusen. We vertrekken in de ochtend en je kunt opstappen op de volgende locaties:

09:00 uur    Alkmaar (NS Station Noord / Zwembadzijde)

09:30 uur    Hoorn (NS Station / Voorzijde)

 

 

Ga jij met ons mee naar de chauffeurswervingsdag? Meld je dan zo snel mogelijk aan door een mail te sturen naar info@peereboomtouringcars.nl of te bellen naar 088-7707877. Geef daarbij je naam, telefoonnummer en ook je e-mailadres door.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis