Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877

Eigendommen verloren? Kijk hier of het gevonden is!

Voor gevonden voorwerpen met een dagwaarde van minder dan € 450 geldt de volgende regeling: als de eigenaar zich niet binnen drie maanden van de genoten busreis heeft gemeld, zal Peereboom Touringcars het voorwerp weggeven of vernietigen.

De eigenaar heeft dus 90 kalenderdagen de tijd om zich te melden bij Peereboom Touringcars om navraag te doen of het voorwerp gevonden is. Hierna beroept Peereboom zich op haar recht om het voorwerp niet langer in bewaring te houden. Voor gevonden voorwerpen met een dagwaarde van meer dan €450 bewaart Peereboom Touringcars het voorwerp voor een periode van maximaal 1 jaar. Bij gevonden voorwerpen waarvan de eigenaar evident kan worden vastgesteld geldt dat deze binnen 90 kalenderdagen afgehaald dienen te worden. Na het verstrijken van deze periode kunt u het voorwerp bij de Gemeente Dalfsen afhalen.

 

Klik op onderstaande link om te kijken of jouw verloren voorwerp is gevonden door Peereboom Touringcars 

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis