Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Klimpark Streekbos & Gouwe voeten - Bovenkarspel

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer en klimmen

optioneel:

Blotevoetenpad 
Midgetgolf 
Klootschieten
Snacklunch  
(patat, snack naar keuze, drinken en een ijsje)
Gezonde lunch  
(diverse belegde broodjes, fruit en drinken)

In het Streekbos kun je terecht voor een gezellige en avontuurlijke beleving in de natuur. Wij bieden de deelnemers op een veilige en verantwoorde wijze activiteiten aan die spannend, sportief en leerzaam zijn. Samen in de natuur ontdekken, spelen, klimmen en bouwen.

Hieronder een kleine greep uit ons activiteitenaanbod.

Klimmen • duur 2 ½ uur

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! In ons ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Test je klimkunsten op één van de vier spectaculaire klimparcours. Ze variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte. Klim naar 4 of zelfs 12 meter hoogte. Verleg je grenzen en beleef een waanzinnig avontuur!

Wateractiviteiten kanoën en vlotbouwen • duur 2 ½ uur

Teambuildingprogramma • duur 2 ½ uur

6-kampprogramma • duur 2 ½ uur Midgetgolf of klootschieten • 1 ½ uur

Het blote voeten pad ‘Gouwe voeten’

Laat kinderen letterlijk in aanraking komen met de natuur, dit is gezond en uitdagend. Veel verschillende elementen vindt je hier. Water, stenen, hout, rubber maar ook kruiden en fruit. Het blote voeten pad is geënt op de agrarische sector. Men vindt in het pad ook vele wetenswaardigheden over deze sector.

U kunt uw schoolreisje samenstellen naar uw wensen en behoeften voor diverse prijsklassen.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis