Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Natuurschool

Offerte aanvragen
Opmerking:

programma ter plaatse van 10.00 tot 15.00 uur

inclusief:

vervoer & programma

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Noordwijk of Stellendam

Een schoolreis bij de Natuurschool is een echte belevenis! Samen met je hele klas, je juf of meester en een echte Natuurschool-gids beleef je de vrije natuur als nooit te voren. Dat is de kracht van de Natuurschool: op een avontuurlijke manier leren over eekhoorns, vossen, mieren en wolven, maar ook over de zee, vissen en zeehonden. Leren terwijl je heel veel plezier hebt, want het is en blijft een echte schoolreis!

Vier natuurschool-bestemmingen!
De Natuurschool heeft 4 schoolreisbestemmingen: Stellendam, Noordwijk, Lauwersoog in Nederland en vanaf de Eemshaven (NL) met de veerboot naar het Duitse Waddeneiland Borkum. Voor de meeste scholen is er dus altijd wel een Natuurschool binnen 1,5 uur rijden. De Natuurschool biedt een schoolreis van vijf uur met bijzondere activiteiten voor de groepscombinaties 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8.

4 tot maximaal 12 klassen per dag!
Afhankelijk van de Natuurschool-bestemming van uw keuze kunnen wij 4 tot maximaal 12 klassen tegelijk ontvangen. Ook is het mogelijk om met een deel van de klassen (eventueel op dezelfde dag) naar de ene en een ander deel van de klassen naar de andere Natuurschool bestemming te gaan, bijvoorbeeld Noordwijk en Stellendam.

Elke klas een (v)aardige Natuurschool gids!
Tijdens de vijf uur durende schoolreis wordt elke klas begeleid door een (v)aardige Natuurschool gids. Een Natuurschool gids weet heel veel van de natuur, is heel aardig en weet daarnaast een klas kinderen een hele dag te boeien en te vermaken.

Een compleet schoolreisje van aankomst tot vertrek
Vanaf het moment dat u bij de Natuurschool een schoolreis reserveert, nemen wij u heel veel organisatiewerk uit handen. U ontvangt een draaiboekje waarin o.a. voorbeeldbrieven voor de ouders en een kledingadvies staat. Ook kunt u ons vooraf doorgeven of u voor de groep patatjes, ijsjes of wat anders wilt bestellen. Bij een schoolreis hoort natuurlijk een leuk en passend souvenir en ook hiervoor kunt u bij de Natuurschool terecht.

Leerlingen roepen binnen de kortste keren, ‘dit is het leukste schoolreisje dat ik ooit heb gehad!’ en zo is het!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis