Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Zwembad Hoornse Vaart

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree zwembad

optioneel:

 

 

Wil jij heerlijk spelen in de waterspeeltuin, glijden van de vetste interactieve glijbaan of zwemmen door de super grote golven in het golfslagbad? Kom dan naar Alkmaar en beleef een fantastische dag met al je klasgenootjes in het zwembad van de Hoornse Vaart. Versla je vriendjes en vriendinnetjes in de Bucketgame waarbij snelheid, licht en water centraal staan. Raak alle verlichte knoppen zo snel mogelijk aan. Win jij? Dan krijgt jouw tegenstander een emmer koud water over zich heen! Brr…! Na het spelen van de Bucketgame wordt er automatisch een foto gemaakt. Deze foto kan je naar je e-mailadres sturen, om hem vervolgens op je Instagram, Snapchat of Facebook te plaatsen!

Als het buitenbad geopend is, kan je buiten van de supersnelle glijbaan af roetsjen of zandkastelen bouwen op het mooie strand. Heb je het een beetje koud gekregen buiten? Ga dan weer snel naar binnen, want daar zijn er zwembaden tot wel 30 graden! Binnen kan je baantjes trekken in het 50-meterbad of een salto maken van de duikplank in het 25-meterbad. Na afloop kan je lekker genieten van een kopje koffie, een patatje of een gezonde lunch in ons restaurant.

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis