Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Billy Bird Hemelrijk

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

ranja & raketje

smul (patat / mayo , ranje & raketje)

super smul (patat / mayo , frikandel of kroket , ranja & raketje)

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Volkel
website:
www.billybird.nl

Veilig, voordelig en onvergetelijk Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een schoolreis bij Hemelrijk altijd een succes. Het overzichtelijke park bevat buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties voor de echte avonturiers. Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals het nieuwe Speelcircus, botsauto’s, Air trampolines, zweefmolens, een draaimolen, helikopters, theekopjes en nog veel meer! Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Er is ook een gedeelte ingericht speciaal voor kinderen tot 6 jaar oud.

Avonturen beleven Avonturiers kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak dan een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash! Alle gemaakte foto’s krijg je gratis digitaal toegestuurd zodat iedereen een leuk aandenken heeft.  Kinderen boven de 1.40m kunnen ook nog een  tocht over het touwenparcours maken. Nieuw is de Ballenfabriek. Klok je in en ontdek dit nieuwe overdekte speelgebied. Klim en klauter door de fabriek, raas door de glijbaan, schiet op je klasgenoten(of leraren) met het ballenkanon of maak een spannende tocht door de machinekamer.  In het park is voldoende ruimte om eigen sport- en spelactiviteiten te organiseren. Ook is het mogelijk om je eigen etenswaren mee te nemen.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis