Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Familiepark Drievliet

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

Pakket A 
(friet/mayo & ijsje)
Pakket B 
(broodje kaas, krentenbol, Taksi & ijsje)
Pakket C 
(friet/mayo & Sisi)
Pakket D 
(friet/mayo, Sisi & ijsje)
Pakket E 
(friet/mayo, kroket & ijsje)
Pakket F 
(friet/mayo, frikandel, Sisi & ijsje)

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
17:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Den Haag
website:
www.drievliet.nl

Het park is overzichtelijk, biedt diverse gratis picknickplaatsen* die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dit kunnen heerlijke zelfgemaakte boterhammen zijn of een lunch die wij graag voor u verzorgen. Zoals bijvoorbeeld pakket A: lekkere frites met mayonaise en een Ola-ijsje à € 3,35.

Nieuw

In de jaren 50 en 60 had Drievliet een prachtig Doolhof dat toentertijd één van de topattracties was. Helaas moest dit Doolhof in 1970 plaats maken voor andere attracties.

Inmiddels bestaat Drievliet al 80 jaar en heeft het Doolhof weer een mooie plek terug in het park gekregen.

Spannend

In de familietoren Chute kan een vrije val gemaakt worden vanaf 13 m hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top. Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de toren heen.

In de interactieve Tijdmachine kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je tijdmachine gaat.

In de CineMagic 5D theater zal de nieuwe spectaculaire film ‘Knights Quest’ worden vertoond. De film neemt je mee naar een kasteel in een ver gelegen Koninkrijk, waar een prachtige prinses wordt vastgehouden. De stoere ridders Bodin en Oric gaan op zoek naar de sleutel van het kasteel, niet alleen om de prinses te bevrijden, maar ook om haar hart te veroveren. Zet de speciale bril op en beleef dit spannende avontuur.

Het themagebied de Lol Atol heeft diverse attracties speciaal voor de allerkleinsten; stap in de Sleepbootjes, lekker springen op het Duikelduin of klimmen in de Vuurtoren maar ook veel plezier beleven met de Springende Hondjes op het strand.

Formule X

De absolute topattractie in Familiepark Drievliet is de achtbaan Formule X. Het is de eerste X-Car Launch Coaster ter wereld. De achtbaantrein accelereert in 2 seconden van 0-70 km/u, schiet daarna door een grote looping gevolgd door een sensationele kurk.

Tijdens de schoolreisperiode is er dagelijks een vrolijke Kindershow in het Parktheater, aanvang 14.00 uur.

 

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis