Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Oud Valkeveen

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

Smikkelmenu ( patat , mayonaise , drinken & ijsje )

IJsje

patat / mayo

patat / mayo & ijsje .

koffie / thee

 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Naarden

Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. Je kan botsen in de botsauto’s, hard gaan in de achtbaan, spetteren in de Vallende Schuit, hoog de lucht in met de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Alle attracties liggen rond een centraal plein, zodat alles in de gaten gehouden kan worden. Zelfs bij minder mooi weer kun je toch spelen, want er is een indoor speelhal met Telekids bioscoop en verschillende attracties zijn overdekt. Speciaal voor de jongste bezoekers van het Speelpark is er Miniland, een ware ontdekkingstocht voor de allerkleinste kinderen.

Om het schoolreisje extra gezellig te maken is er een schoolreis show met Stronkeltje & Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans en muziek.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis