Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Tivoli

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer, entree en een potje midgetgolf

optioneel:

smikkelpakket 1 (patat/mayo,   ranja & waterijsje) 

smikkelpakket 2 (patat/mayo,   snack, ranja & waterijsje)

waterijsje

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg en Dal (bij Nijmegen) heeft meer dan 30 superleuke attracties én speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! Zo zijn er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussens, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan, buikschuifbaan bij warm weer en nog veel meer... Al vanaf groep 1 zullen de kinderen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park.

 

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin, met klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en Playstations. Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco om lekker af te koelen. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

 

Het schoolreispakket is inclusief:

  • Entree park (incl. alle attracties en speeltoestellen, m.u.v. automaten)
  • GRATIS potje midgetgolf
  • 50% kortingskaartje voor alle kids (voor voorwaarden zie bon)

Lekker smikkelen en smullen Hebben de kinderen na een spannend ritje in de achtbaan, de spetterende show van Harm’s Kippenfarm of het rondje in 't Vliegende Piraatje, trek gekregen? Het schoolreispakket is uit te breiden met 2 lekkere smikkelpakketten.

Relaxte begeleiders

Ook aan de begeleiders is gedacht. In het overzichtelijke park zijn voldoende zitgelegenheden, o.a. heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van de spelende kinderen.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis