Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

ARTIS-Micropia

Offerte aanvragen
combinaties:

Micropia & ARTIS 

*Scholen uit Noord-Holland kunnen met een onderwijskaart (€120,- per schooljaar) nog voordeliger naar ARTIS-Micropia en het ARTIS-Park. Let op: kijk voor actuele prijzen op www.micropia.nl/scholen.  Voorwaarde is wel dat het bezoek van tevoren is aangemeld.

inclusief:

Vervoer, entree en eventuele lesmaterialen

Vertrek school:
09:00
terugkomst school:
16:00
Leeftijd:
8 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amsterdam

Microben zitten op je huid, in je darmen, op je telefoon, je hond. Met miljarden tegelijk. De meeste micro-organismen zijn hartstikke nuttig. Zonder micro-organismen hadden we geen brood, geen bier, geen yoghurt, en zouden we dit eten niet eens kunnen verteren. Ook zouden een heleboel ziektes niet of veel moeilijker te genezen zijn. Microben, de kleinste en machtigste organismen op onze planeet. We weten nog maar weinig van ze af, maar kunnen veel van ze leren. Over onze gezondheid, alternatieve energiebronnen en wie weet wat nog meer. ARTIS-Micropia laat je zien hoe groot de invloed van deze onzichtbare wereld op ons eigen leven is. Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Welkom in Micropia. Het enige microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam.

Schoolreisje Laat je leerlingen kennismaken met de onzichtbare natuur. En laat ze zich verdiepen in de bijzondere wereld van het microleven. Micropia stelt gratis lesmateriaal beschikbaar voor de bovenbouw van het primair onderwijs afgestemd op geldende kerndoelen en curricula. Gebruik het lesmateriaal voor tijdens het bezoek en om in de klas te behandelen. Maak er meteen een hele dag uit van en combineer je schoolbezoek aan Micropia met een wandeling door het ARTIS-Park. Ook hiervoor zijn verschillende lessen en werkbladen beschikbaar.

 

 

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis