Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

ARTIS

Offerte aanvragen
Opmerking:

De toeslag zonder onderwijskaart bedraagt € 6,00 p.p.
Deze onderwijskaart a € 120,00 is alleen door scholen in Noord Holland aan te schaffen bij Artis.

inclusief:

vervoer, entree, eventuele speurtocht en/of les

optioneel:

 

snackpakket (patat/saus & pakje Sourcy fruitwater) 

gezond pakket (bruine bol met kaas, pakje melk & appel)    

perenijsje of raketje

koffie/thee

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amsterdam

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, dier, gebouw, microbe en planeet vertellen een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar

leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Reis door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk de netgiraffen samen met Grévy-zebra’s en grote koedoes op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten.

Schoolreisje

ARTIS biedt kosteloos een uitgebreid onderwijsprogramma aan voor leerlingen. Van kennismaken met kleine dieren tot het verzinnen van je eigen ARTIS-verhaal of een les over sterren en planeten. Kies uit het ruime, gratis aanbod voor groep 1 tot en met 8. En een leerzame dag in ARTIS kan geheel zonder zorgen, want ook het parkeren en de lunch kun je van tevoren regelen.

Speciaal voor onderwijsinstellingen uit Noord-Holland biedt ARTIS een onderwijskaart aan. Hiermee krijgt de school bij een bezoek extra korting op het voordelige onderwijstarief. De school schaft de onderwijskaart aan voor € 120,00 (per schooljaar).Let op: kijk voor actuele prijzen op www.artis.nl/scholen. Voorwaarde is wel dat het bezoek van tevoren is aangemeld.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis