Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Dolfinarium

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer , entree & toegang water attractie

optioneel:

Spetterlunch 
(friet/mayo & Sisi No Bubbles)
Spetterlunch extra 
(friet/mayo, frikandel & Sisi No Bubbles)
IJsje 
All-in koffiemok 
Dier & Doe game (onderbouw) 
Educatief lesprogramma (bovenbouw) 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Harderwijk

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium Harderwijk, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Bij het Dolfinarium sta jij oog in oog met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 9 prachtige voorstellingen. In het Roggenrif ontdek je de dieren die in onze eigen Noordzee leven. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. In de Haaibaai leer je daarnaast alles over haaien. Wist jij al dat deze bijzondere dieren bedreigd worden? Kom langs en ontdek snel hoe je ze kunt helpen! Eind 2018 opent ook het Dolfijn Brein: reis mee langs het leven van tuimelaar dolfijnen en leer meer over hun lichaam, gedrag en verzorging. In combinatie met het interactieve lesprogramma ben jij daarnaast straks ook dé specialist op het gebied van dolfijnen en walrussen of zeeleeuwen en bruinvissen. Ontdek hoe jij kunt helpen de natuur te beschermen. Wie weet bemachtig je zelfs wel het diploma en word je benoemd tot ‘Beschermer van de Oceaan’!

Het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en heeft een eigen strand. Kom lekker ravotten in het zand of maak een wandeling langs het water. Maar niet alleen voor het strand neem jij jouw zwemspullen mee: de waterattractie Waterpret is spiksplinternieuw! Roetsj van de vele glijbanen of kom heerlijk zonnen op de ligweide. Daarnaast kun jij ook nog eens losgaan in één van onze andere 4 speeltuinen. Leer, speel en ontdek: er is zó veel te beleven!

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis