Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Landgoed Hoenderdaell

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

panter arrangement (patat met   saus, limonade, lori voer &   speurtocht) 

leeuw arrangement (patat met   saus, frisdrank, waterijsje, lori voer   & speurtocht) 

tijger arrangement (patat   met saus, snack, frisdrank,   waterijsje, lori voer & speurtocht)  

raketje

lori’s voeren

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Anna Paulowna

Bruine beren uit Bulgarije, vrolijke ringstaartmaki’s, bontgekleurde lori’s, rondspringende wallaby’s en vele andere dieren. De dieren en hun welzijn staan centraal en wordt de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebootst. Dierenpark Hoenderdaell vangt ook regelmatig dieren in nood op en streeft er ook naar ze weer terug te plaatsen in de natuur. Daarom zijn er steeds andere dieren in het park te bewonderen.

Avitorium

Achterin het park bevindt zich het vogelverblijf en krijg je o.a. uitleg over verschillende vogelsoorten en de leefwijze. Diverse vogelsoorten zijn hier te bewonderen, waaronder verschillende soorten gieren, een condor, uilen, arenden etc.

Een ringstaartmaki op je schouder

Het apeneiland is het leefgebied van de capucijnaapjes en de nieuwsgierige ringstaartmaki’s. Het leukste moment om de maki’s uit Madagaskar te bezoeken, is als je mag helpen met voeren. Er worden dan stukjes appel uitgedeeld door de dierenverzorgers en die mag je dan zelf geven aan de maki’s.

Felgekleurde vogels voeren

De lorituin wordt bewoond door kleine felgekleurde vogels. Bij de ingang van het dierenpark zijn bakjes honingwater te koop die je op ieder moment van de dag aan de lori’s kunnen voeren.

Stichting Leeuw is ook gehuisvest in het park waar grote katten worden opgevangen. De dieren komen o.a. uit circussen of bij particulieren vandaan. Waar mogelijk probeert Stichting Leeuw de dieren naar hun natuurlijk omgeving te brengen waar ze in grote beschermde gebieden kunnen genieten. Op de galerij zijn educatieruimtes waar uitleg wordt gegeven over de dieren van Stichting Leeuw, maar ook over de grote kat in het algemeen en de bedreiging van deze dieren.

.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis