Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Apenkooien in Tuitjenhorn

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer, entree Blanckendaell & 1 belevenis Holle Bolle Boom

optioneel:

2 belevenissen

3 belevenissen

Holle Bolle Buik menu (onbeperkt limo, patat met mayo/ketchup)   

patat begeleiders 

raketje

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 11 jaar
vestigingsplaats:
Tuitjenhorn

In dierenpark Blanckendaell neemt Arie de Ara jullie mee op wereldreis. Langs de kamelen naar de Hollandse boerderijdieren en via de alpalca’s naar de flamingo’s. Ook vogels, vissen en zoogdieren in alle soorten en maten komen voorbij.
De Holle Bolle Boom is een weersonafhankelijke dagattractie. In een sfeervolle gethematiseerde omgeving kunnen kinderen tot 11 jaar zich onder toeziend oog van Koning Pa-Radijs uitstekend vermaken in de 3 belevenissen: de Binnen (overdekte speelbelevenis), de Buiten (openlucht speelpark) en/of de Plons (waterattractie).

Unieke dag in Tuitjenhorn
Apenkooien is een samensmelting van twee mooie belevenissen in Tuitjenhorn gecombineerd tot één schoolreisje. Het educatieve en vertederende van het dierenpark samen met het uitleven en bewegen in De Holle Bolle Boom. Dit schoolreisje staat garant voor een super leuk schoolreisje, waarbij je thuiskomt met de mooiste verhalen en avonturen, allemaal uit Tuitjenhorn!

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis