Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Familiepark Plaswijckpark

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

keuzemenu

snack

educatief programma

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Rotterdam

Speelwijck In de speeltuin van Plaswijckpark kan je onbeperkt ravotten, klimmen en klauteren. Race door de verkeerstuin, vlieg over het water in de kabelbaan of glij van de supersnelle Kangaroetsjjj. Kom lekker spetteren in de havenspeeltuin of speel binnen in het Huis in de Heuvel, waar je kan spring op trampolines, spuiten met badschuim of klauteren in het tv-toestel.

Dierenwijck In dierenwijck kom je dieren tegen die je nog nooit hebt gezien. Weet jij wat een vari, nandoe of alpaca is? Met meer dan 50 diersoorten heb je heel veel kijk, ruik en aai plezier. Kom dichtbij de otters en speel verstoppertje met de prairiehonden. Test je vaartechnieken op de nieuwe Vlottenvaart! En ravot je rot in de speelbeek.

Wandelwijck Picknicken en verstoppertje spelen was nog nooit zo leuk! In wandelwijck kom je helemaal tot rust en geniet je volop van de natuur.

Spelen en leren tegelijk? Met een educatief programma kunnen kinderen spelenderwijs leren. Word een kabouter, superspeurder of een echte Plaswijck-bioloog. Voor slechts €3,50 per kind, per les. Trek gekregen van al dat ravotten, klauteren en speuren? Kies dan voor een lekker menu in Restaurant in de Heuvel.

 

 

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis