Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Hans & Grietje

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer, entree, kinderpannenkoek, ijsje, onbeperkt limonade & koffie/thee

Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Zeewolde

Pannenkoekhuis Hans & Grietje ligt in Zeewolde tegen het Harderbos aan, vlak naast de Veluwe en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Niet alleen bakken we de heerlijkste pannenkoeken in allerlei varianten, serveren we eigengemaakt schepijs en de heerlijkste zelfgebakken taarten… De echte beleving is het restaurant zélf!

Geheime trappen die leiden naar één van de drie grote glijbanen of de grote heksenketel! De bewegende tafels die ervoor zorgen dat je ineens de pannenkoek van de buurvrouw voor je neus hebt of tafels die helemaal scheef gaan staan! Ga met één van de indoor-glijbanen naar de grote speelkelder vol spelletjes en klimtoestellen of kies een van de kleinere speelruimtes die door het hele restaurant te vinden zijn.

Kijk je ogen uit in de kamer waar alles op zijn kop staat of voel ineens de hele vloer bewegen! Als je zit te eten wil de heks de wasmachine nog wel eens aanzetten… overal zeepbellen! Vergeet niet het heksenorgel en allerlei geheime knoppen en touwtjes om alles in beweging te zetten.

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis