Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Linnaeushof

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

smikkelpakket Eefje (patat &   perenijsje)

smikkelpakket Bennie (patat,   drinken & perenijsje) 

fles frietsaus (ca 25 porties)    

perenijsje 

raketje

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Bennebroek

Voor een dag vol onvergetelijk speelplezier kom je naar Linnaeushof in Bennebroek. Hier vind je alle speeltoestellen die je maar kunt bedenken. Waterfietsen, kabelbanen, glijbanen, een monorail, springkussen en nog veel meer. Durf jij naar het Piratennest te klimmen over de hangbruggen hoog boven het water? Kun jij al een salto maken op de trampolines of fietsen op een hobbelfiets? Stap ook eens in de monorail of De Toffe Toren, dan heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt!
Iedere dag een interactieve show met Bennie Broek


Binnen in de Wortelberg kun je samen met Bennie Broek, de speeltuinmascotte, liedjes zingen en de konazendans oefenen. In de speciale kleuter- en peutertuin is een echt verkeersdorp met driewielers en een brandweerkazerne, politiebureau en tankstation. Voor de allerkleinsten is hier Dreumesland: een veilige speelomgeving met mini-speeltoestellen.


Bij mooi weer lekker spetteren
Als het warm weer is, vergeet dan niet je zwemkleding mee te nemen. In waterspeeltuin de Oase kun je heerlijk spelen met allerlei spetterende waterspeeltoestellen. In de overdekte speeltuinen zijn o.a. minicars, een speelstraat en- kasteel, luchtskelters, bouwhoeken en een schaduwkamer.

Verschillende smikkelpakketten
Heb je trek gekregen van al het spelen? Natuurlijk is er ook een restaurant met terras; er kan gekozen worden tussen verschillende smikkelpakketten voor de lunch.

Spelen gaat nooit vervelen
Bij vertrek krijgt iedereen een folder mee, met daarin een bon om nog eens gezellig terug te komen met korting voor de hele familie.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis