Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Speelpark & Maisdoolhof

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer en entree

optioneel:

 patat-arrangement (patat/saus ,snack , limonade & kopje koffie/thee)

Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen is de plek voor een voordelig schoolreisje! Kom klimmen en klauteren in de nieuwe 6 meter hoge klimtoren!

Vlieg in één van de helikopters of maak een ritje met de trein! Zie je jezelf al racen op de traptrekker of de skelter, of pak je liever een autootje? Het kan allemaal!

Wordt je van al dat spelen moe? Dan is het tijd om bij te komen in het welbekende ‘maiszwembad’!

Aan de allerkleinste hebben we ook gedacht. Zij kunnen lekker spelen in het zand met water, op de traphondjes, in de draaimolen en nog veel meer

Als het regent kun je ook bij ons terecht; wij bieden ook overdekt spelen! Hier vind je onder andere een blokkenhoek, ballenbak en een groot klimtoestel om lekker in te ravotten

Naast al dat spelen is er misschien ook nog tijd om de speurtocht te maken door het Maisdoolhof. Hier vind je 7 makkelijke en 7 moeilijke vragen. Ben je de écht verdwaald, klim dan even op de klimtoren middenin het Maisdoolhof, dan kun je zien hoe je bij de uitgang moet komen!

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis