Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Archeon

Offerte aanvragen
Opmerking:

Archeon is op maandag gesloten m.u.v. 27 mei & 17 juni 2019

combinaties:

Archeon & Avifauna

inclusief:

vervoer, entree, pakje drinken, ijsje, paspoort & terugkomkaartje

optioneel:

doe route per 20 leerlingen

patat/mayo

patat/mayo & kipnuggets

broodje ham/kaas

consumptiebon koffie/thee

 

 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Alphen aan den Rijn
website:
www.archeon.nl

Ga mee op avontuur. Een spannend en leerzaam dagje uit!

Beleef de geschiedenis in Archeon. Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ontdek in het Romeins museum de echte vondsten uit Zuid-Holland. Dagelijks wordt de dag afgesloten met een spectaculair gladiatorengevecht in de Arena.

Ga mee op reis, heel ver terug in de tijd naar het kamp van de jagers-verzamelaars. Hier maken leerlingen kennis met de jagers en ontdekken ze hoe zij leefden. Ze kunnen in een echte boomstamkano varen en genieten op het blotevoetenpad. In de mooie mesohut zien ze hoe het heel vroeger was. Even varen in de boomstamkano, vuur maken en genieten van de verhalen.

Daarna gaan de leerlingen door naar de eerste boeren, de bronstijd, ijzertijd en dan zijn daar: de Romeinen. In het Romeinse stadje staat een badhuis, tempel en Romeinse herberg. In de Arena strijden de gladiatoren voor hun leven en de leerlingen doen mee aan de vele activiteiten zoals: exerceren, Romeinse massage, zwaard lopen, een fibulae maken of de kruidenspeurtocht doen.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis