Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Beeld en Geluid

Offerte aanvragen
Opmerking:

Beeld & Geluid is op maandag gesloten

combinaties:

Beeld & Geluid & Erfgooierskwartier 
Beeld & Geluid & Oud Valkeveen 

inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

educatief programma 
glas ranja 
patat met saus naar keuze 
patat met saus naar keuze en frisdrank 
patat met saus en snack naar keuze 

Vertrek school:
afhankelijk van starttijd programma
terugkomst school:
bushuur totaal 7 uur uit/thuis
Leeftijd:
8 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Hilversum

Verbreed je blik op Media bij Beeld en Geluid

Instagram, Snapchat, YouTube en televisie: media zijn altijd en overal aanwezig. Jouw leerlingen weten niet anders en zijn veelvraten als het om mediaconsumptie gaat. Maar wat betekent media voor hun leven? Hoe wordt media gemaakt? Wat zijn de leuke kanten en wat zijn de do’s en dont’s als je zelf media maakt?

Beeld en Geluid heet jou en je leerlingen van harte welkom! Een kijkje achter de schermen van radio en televisie? Zelf aan de slag als mediamaker, of werken aan mediawijsheid in een workshop? Van primair tot hoger onderwijs, voor elk niveau hebben we een passend schoolprogramma.

Het museum

Met een bezoek aan de experience stappen je leerlingen zelf in de wereld van de media. Staan ze op een podium of doen de regie van een optreden. Ze kunnen zelfs de hoofdrol spelen in een spannende achtervolgingsscène uit Flikken Maastricht.

Workshops

Beeld en Geluid biedt diverse workshops en masterclasses, afgestemd op het niveau van de groep, die aansluiten bij de belevingswereld van je leerlingen. Door zelf aan de slag te gaan krijgen ze inzicht in de werking en dynamiek van de media. Of dat nu door het volgen van de workshop ‘Beeldgeheimen’ is, of een gastles door de makers van het Jeugdjournaal. Je leerlingen gaan gegarandeerd mediawijzer de deur uit.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis