Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

De Orchideeën Hoeve

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer, entree, speurtocht, Junglefreakshow, glas ranja, rangerdiploma & voer voor de dieren.

optioneel:

smulmenu 
(patat/mayo, twee mini snacks & glas ranja)
glas ranja
waterijsje 
zakje chips 
broodje knakworst 
poffertjes 

 

 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Luttelgeest

Hé! Zie ik dat nou goed? Peuzelt dat plantje nou zomaar een vliegje op? En roetsjt daar nu een aapje door de palmbomen? Kom met je klas op jungle-expeditie in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve in Luttelgeest en kruip in de huid van een echte Freek. Sta oog in oog met tropische dieren, trotseer de avontuurlijke junglepaden, leer van de slimme samenwerking tussen planten en dieren en toon jullie overlevingskunsten in de spectaculaire speeljungle. De natuurles was nog nooit zo cool!

Expeditie
Met de speurtocht op zak gaan jullie zelf op avontuur in de 25.000 m2 jungletuinen. Voer de clowneske papegaaitjes, maak kennis met honderden schildpadden en bespied in de grootste vlindertuin van Europa hoe een rups zich transformeert in een prachtige vlinder. Onderweg voeren jullie de spannendste opdrachten uit en ontdekken jullie aan de hand van grappige voorbeelden hoe planten en dieren samenwerken, verleiden en overleven.

Mangrovebos Speelparadijs
Na de expeditie is het tijd om de beest uit te hangen! In het spiksplinternieuwe Mangrovebos Speelparadijs kunnen jullie als een echte avonturier op overlevingstocht. Slinger als een aap aan de lianen, paradeer over de boomkronen en kronkel als een slang door de donkere tunnels.

Junglefreakshow
Na het ravotten wacht onze ranger jullie op in het jungletheater met de spannende ‘Junglefreakshow’. Tijdens deze twintig minuten durende show worden de avonturierskills en opgedane junglekennis getest. Welk dier hoort bij welk leefgebied, wat zit er in de voelblokken en wie durft te assisteren bij het vasthouden van de slang? Na afloop ontvangen alle kinderen een rangerdiploma.

  

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis