Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Escher in Het Paleis

Offerte aanvragen
Opmerking:

Op maandag gesloten

combinaties:

Escher in Het Paleis & Omniversum

Escher in Het Paleis & Madurodam

inclusief:

vervoer & educatie pakket

optioneel:

Rondleiding met gids

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
8 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Den Haag

Verwonder en bewonder bij Escher in Het Paleis
Waar vogels vissen worden en water omhoog stroomt! Beleef het zelf en ontdek de wondere wereld van Escher bij Escher in Het Paleis in Den Haag.

Bezoek het Winterpaleis van Koningin Emma op het mooie Lange Voorhout in Den Haag. In dit paleis heeft Koningin Emma gewoond en gewerkt, waarna het in gebruik is genomen door koningin Wilhelmina, Juliana en Beatrix als werkpaleis. Het Winterpaleis is het koninklijk onderkomen voor de werken van M.C. Escher,  een Nederlandse kunstenaar met miljoenen fans over de hele wereld. Hier kun je naast bewonderen ook verwonderen, want Escher weet jong en oud te boeien met zijn bijzondere werken. Water blijft bijvoorbeeld omhoog stromen in zijn bekende werk ´Waterval´ en je kunt eindeloos rondlopen rond de 7 meter lange houtsnede, ‘de Metamorfose III’. Hierin is het thema van de permanente tentoonstelling  ‘Eeuwigheid & Oneindigheid’ goed terug te vinden. Op de tweede etage van Het Paleis bevindt zich de interactieve tentoonstelling ‘Eschers perspectief’, waar klein groot wordt, en groot klein! Ervaar dat spelen met perspectief een beleving is!

Voorafgaand aan het bezoek aan Escher in Het Paleis ontvangt u een kijkwijzer en educatiepakket zodat op school ook nog verder aandacht gegeven kan worden aan Escher en zijn kunst. Met de kijkwijzer bezoeken de leerlingen zelfstandig de tentoonstelling.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis