Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Gezinspark 't Smallert

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer, entree en rondleiding forellenkwekerij

optioneel:

entree kaarsenmakerij incl. 2 zelfgemaakte dompelkaarsen

smulpakket (patat/mayo, 2 mini snacks, glas ranja en softijsje met dip)

Ideaal voor een gezellig dagje uit! ‘t Smallert bestaat uit een speelpark, een forellenkwekerij en een kaarsenmakerij. Het mooie speelpark is een echte uitdaging voor de kinderen! Je kunt er schommelen, klimmen en kano varen, maar je ook lekker uitleven op de spectaculaire glijbanen, pontjes, stapstenen en waterglijbaan! Ook is er een mooie pannakooi waar je je voetbalkunsten kunt tonen en een boog met spelletjes op muziek. Nieuw in het park zijn een vogelnestschommel, familieschommel “nieuwe stijl” en een zand-en-waterspel.

Langs de forellenkwekerij kun je een interessante rondleiding volgen. We laten je kennis maken met de forel tijdens een leuk filmpje en met een rondgang langs de kweekvijvers. Wanneer de vissen gevoerd worden mag iedereen proberen zo’n gladde forel met de handen te vangen! In de kaarsenmakerij kun je volgens de ambachtelijke methode zelf 2 kaarsen dompelen. Een uurtje later zijn de 2 mooie, gekleurde en gevormde kaarsen klaar om mee naar huis te nemen. In ons winkeltje vind je ook een groot assortiment aan allerlei bijzondere kaarsen. Leuk om te geven en om te krijgen!

Lekker eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken op zo’n mooie dag. Speciaal voor schoolreisjes is er een smulpakket met frietjes, minisnacks, ranja en een ijsje.

 

 

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis