Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Omniversum

Offerte aanvragen
combinaties:

Omniversum & Madurodam 

Omniversum & SeaLife

Omniversum & Escher

inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

Petflesarrangement  

Petfles en koekarrangement   

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Den Haag

Op zoek naar een leuk én leerzaam schoolreisje? In Omniversum zit je pas écht middenin de film. Het enorme koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld en loopt rondom het publiek. Hier kijk je niet naar een film, hier ben je onderdeel van een film!


Met thema’s als wetenschap, natuur, geschiedenis en cultuur is er altijd wel een film die bij de lessen past. De grootbeeldfilms nemen je bijvoorbeeld mee naar de ruimte om de astronauten van het Internationale Space Station te ontmoeten of brengen je oog in oog met de meest fascinerende natuur en dieren op aarde. En dat allemaal zonder uit je stoel te komen!


Bij veel films ontwikkelen wij in samenwerking met onderwijsexperts bijpassend gratis lesmateriaal. Daarnaast kan een filmbezoek ook aangevuld worden met een gastles of eigen les op het koepelscherm, een rondleiding in de technische ruimte of een andere attractie.


Met een filmbibliotheek van ruim 20 films is er volop keuze. Bovendien bepalen scholen tussen 10.00 en 12.00 uur zelf welke film er draait.
 
Het Omniversum is goed te combineren met Madurodam, Sealife, Corpus, Naturalis, Escher, Space Expo of gewoon een middagje lekker ravotten op het strand of in het bos.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis