Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Science Center NEMO

Offerte aanvragen
Opmerking:

Een schoolbezoek duurt   maximaal 3 uur in NEMO

combinaties:

NEMO & Linnaeushof

inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

menu kids (wrap, komkommertjes, knijpfruit & yoghurtdrank)

menu volwassenen (wrap, fruitsalade, salade shaker & yoghurtdrank)

capri sun & popcorn

NICE fruitijsje

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amsterdam
website:
www.e-NEMO.nl

Ontdek de wereld van wetenschap en techniek

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend en leuk wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol interactieve tentoonstellingen ervaar je hoe bijzonder alledaagse dingen kunnen zijn. Een knetterende trui of een regenboog: na een bezoek aan NEMO kijk je met nieuwe ogen naar de wereld.

Primair onderwijs

Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen met de leerlingen op expeditie langs de verschillende tentoonstellingen en ontdek spelenderwijs hoe bruggen werken, waarom je soms dingen ziet die er niet zijn, hoe bliksem ontstaat en nog veel meer.

Gratis workshops en werkbladen

Een bezoek aan NEMO kan op verschillende manieren worden ingevuld. Leerlingen zelf het museum laten ontdekken is er daar één van. Leerlingen meer structuur en verdieping bieden kan door het gebruik van werkbladen bij een van de tentoonstellingen tijdens het bezoek of deelname aan een (gratis) workshop, begeleid door onze medewerkers. Download het gratis lesmateriaal (onderbouw + bovenbouw) en bekijk het workshopaanbod op www.nemosciencemuseum.nl/onderwijs.

Gratis kennismaken met NEMO?

Dat kan! Vraag hiervoor vrijblijvend een kennismakingsbezoek aan via het boekingsbureau.

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis