Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

THIS IS HOLLAND

Offerte aanvragen
combinaties:

This Is Holland & Lookout 

inclusief:

vervoer & experience

optioneel:

schoolarrangement 
(ranja, koekje, quiz & vliegbrevet)

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amsterdam

THIS IS HOLLAND biedt scholen de ideale combinatie van educatie en vermaak. Leerlingen leren op toegankelijke en visuele wijze hoe Nederland is ontstaan en over een volk dat met dijken, polders en molens land wist te winnen van de zee.

Vlieg als een vogel!

In de 5D Flight Experience vlieg je met de hele klas rakelings langs diverse must-sees van de Lage Landen. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het net alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert. Ga er maar voor zitten… Riemen vast… En vliegen maar!

Leer en ontdek

De leerlingen leren alles over de 22 authentieke locaties uit de vlucht, maken kennis met de 10 Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen en vergroten hun kennis over Nederland op een speelse en unieke manier.

Na afloop zijn de leerlingen een bijzondere ervaring rijker én zullen ze met nieuwe ogen naar Nederland kijken. 

THIS IS HOLLAND in de klas!

Neem een duik in de rijke waterhistorie van Nederland met het gratis lespakket This is Holland in de Klas. Stichting This is Holland Educatie ontwikkelde een uniek lespakket vanuit de wens leerlingen kennis bij te brengen over de bijzondere watergeschiedenis van Nederland. Spraakmakende periodes worden uitgelicht in meerdere themalessen. Met uniek beeldmateriaal, videoclips en werkbladen worden de leerlingen actief gestimuleerd na te denken over diverse vraagstukken.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis