Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Fun Center Amstelveen

Offerte aanvragen
Opmerking:

Programma wordt op maat gemaakt o.b.v. leeftijd

inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, jumpen, lasergamen en karaokeparty

vestigingsplaats:
Amstelveen

Jumpen, lasergamen, golfen en karaoke
Met het sportieve Fun Center Amstelveen kies je voor een diversiteit aan activiteiten. Jumpen, lasergamen, golfen en karaoke, alles onder 1 dak! Kies bijvoorbeeld voor een spannende en uitdagende lasergame-ervaring die je samen met je klasgenootjes kunt beleven. Bij Lasers waan je je in het havengebied van New York en tal van licht- en geluidseffecten maken deze lasergame tot een spannend avontuur.

Trampolinepark en meer
Amstelveen en omstreken heeft de trampolines van Jumpers Indoor (onderdeel van Fun Center Amstelveen) al langer ontdekt en het centrum is van meet af aan een succes. Met meer dan 32 aaneengeschakelde trampolines, 2 dunking zones, een tumblingbaan en een foampit is Jumpers Indoor één van de leukste trampolineparken van Nederland. Met eveneens een Karaoke Party Room, indoor-golf, air-hockey, poolbiljarten en een gezellige bar is de locatie op bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen dé plek om ongedwongen een schoolreisje, klassenuitje of schoolfeest te vieren.

Zwemmen en suppen
Van mei tot oktober heeft het Fun Center ook buiten activiteiten, zoals zwemmen in het verwarmde buiten zwembad en suppen (stand up paddling) op de Amstelveense Poel.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis