Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Klimpark Streekbos

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

vestigingsplaats:
Bovenkarspel

Scholen kunnen bij Klimpark Streekbos terecht voor een gezellige en avontuurlijke beleving in de natuur. Wij bieden de deelnemers op een veilige en verantwoorde wijze activiteiten aan, die spannend, sportief en leerzaam zijn. Buiten spelen en sporten was nog nooit zo avontuurlijk!

Klimpark Streekbos heeft de perfecte locatie om uw schoolreisje te organiseren. Naast dat wij een groot klimpark hebben met midgetgolf faciliteiten, beschikken wij ook over een groot grasveld waar wij verschillende activiteiten op aanbieden of u bent vrij om zelf u activiteiten te organiseren. Mochten de kinderen het warm krijgen, op 100 meter bevind zich een groot meer met strand.

Hieronder een kleine greep uit ons activiteitenaanbod.

Klimmen • duur 2 uur
Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Ben jij een ontdekkingsreiziger, avonturier, hoogvlieger, durfal of een waaghals? Test je klimkunsten op onze vijf spectaculaire klimparcoursen. Ze variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte. Klim naar 4 of zelfs 12 meter hoogte en tokkel over onze twee spectaculaire ziplines van meer dan 60 meter lang. Bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel kun je je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit!

Midgetgolf • 1 ½ uur
Water arrangement • duur 2 uur
Teambuilding arrangement • duur 2uur
Tienkamp arrangement • duur 2 uur

U kunt uw schoolreisje samenstellen naar uw wensen en behoeften voor diverse prijsklassen.

Verleg je grenzen en beleef een waanzinnig avontuur!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis