Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Poldersport de Kwakel

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, sporten onder begeleiding van ervaren instructeurs, koffie/thee en na afloop gelegenheid om te douchen.

optioneel:

extra activiteit(en), belegde broodjes, soep, ijsje

Leeftijd:
Vanaf 8 jaar
vestigingsplaats:
De Kwakel

Poldersport organiseert sinds 1994 een aantal sportieve programma’s die zeer geschikt zijn voor grote groepen scholieren. De programma’s bestaan uit twee verschillende activiteiten (b.v. zeskamp en poldersurvival) en duren samen ongeveer 3,5 uur (excl. douchen en/of omkleden). In overleg zijn andere activiteiten ook mogelijk.

De minimumleeftijd voor de sportieve activiteiten bij Poldersport is 8 jaar. De groepsgrootte kan variëren van 10 tot 500 leerlingen voor één dagdeel. Uiteraard kan een school er ook voor kiezen om de leerlingen één activiteit (ca. 2 uur durend programma) aan te bieden.

De activiteiten voor scholieren beginnen meestal om 09.30 uur en duren tot ± 13.00 uur. Leerlingen en begeleiders mogen een eigen lunchpakket meenemen, Poldersport zorgt voor de koffie en thee. Indien gewenst kunnen wij voor belegde broodjes zorgen, met eventueel soep of na afloop een ijsje (raket/split).

Na afloop is er gelegenheid om te douchen en/of om te kleden. Elke kleedruimte heeft zowel 12 gemeenschappelijke douches als ook 2 aparte douchecabines. Poldersport betekent een leuke dag, met veel plezier, maar ook leermomenten. Teambuilding & samenwerken zijn belangrijke onderdelen van de activiteiten.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis