Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Boerderij Zorgvrij

Offerte aanvragen
Opmerking:

de scholen uit de gemeente die participeren in het recreatieschap Spaarnwoude krijgen korting

inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & boederijfratsen

optioneel:

Pannekoekenfestijn - €6,25

Patatfestijn - €6,50

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
15:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 6 jaar
vestigingsplaats:
Spaarnwoude

Echte boerderij
Kinderen maak je blij met een reisje naar Boerderij Zorgvrij! Met schoolreisje naar een echte boerderij. Dat kan bij boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude. Boerderij Zorgvrij is een koeienboerderij, maar er zijn ook geiten, varkens, kippen, konijnen en andere dieren. De boerderij ligt in een groene omgeving met diverse tuinen, een speelbos en een speeltuin. Ook binnen is van alles te beleven. Veel spelletjes zoals een grote bellenblaas, een groot dominospel, een reuzen sjoelbak en de supermarkt van Zorgvrij. Speciaal voor groep 1 en 2 is er een leuk en betaalbaar schoolreisje ‘Boerderijfratsen’.

Boerderijfratsen
Tijdens de speurtocht ‘Boerderijfratsen’ zijn er leuke opdrachten in de stallen, bij de dieren, in de speeltuin, het spinnenbos, de moestuin en de geurtuin. Zo kunnen de kinderen geiten borstelen, de varkens voeren en de kalfjes aaien. Ze ontdekken het avontuurlijke spinnenbos en zitten met hun billen in de kamille op de geurbank. Ieder groepje (ca. 4-6 kinderen) krijgt een rugzakje met pakjes drinken, koetjesreepjes en een sleutel mee. De sleutel biedt toegang tot geheime kastjes op het erf van de boerderij. Daar zitten alle benodigdheden in. De speurtocht duurt 2-3 uur. Ook bij slecht weer valt er genoeg te beleven. Er zijn allerlei spelletjes voor binnen. Voor de begeleiders staat er koffie en thee klaar.

Tussen de middag kun je buiten of in de stal je eigen broodje eten of….. pannenkoeken eten in het naastgelegen restaurant ‘Onder de Platanen’. Hier is ook ijs en drinken verkrijgbaar.

Na de lunch kunnen de kinderen spelen in de vrij toegankelijke speeltuin of kunt u gratis gebruik maken van één of twee groepsspelen. Reken maar dat de kinderen na een dagje boerderij rozig en enthousiast weer op school terugkomen.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis