Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

De Orchideeën Hoeve

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & Entree

optioneel:

 

 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Luttelgeest

Hé! Zie ik dat nou goed? Peuzelt dat plantje nou zomaar een vliegje op? En roetsjt daar nu een aapje door de palmbomen? Kom met jouw klas op jungle-expeditie in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve (Flevoland) en kruip in de huid van een echte Freek. Sta oog in oog met tropische dieren, trotseer de avontuurlijke junglepaden, leer van de slimme samenwerking tussen planten en dieren en toon jullie overlevingskunsten in de spectaculaire speeljungle. De natuurles was nog nooit zo cool!

Expeditie
Met de speurtocht op zak gaan jullie zelf op avontuur in het overdekte junglepark. Voer de clowneske papegaaitjes en reusachtige vissen, maak in het Makirijk kennis met flamingo’s en ringstaartmaki’s en bespied in de grootste vlindertuin van Europa hoe een rups zich transformeert in een prachtige vlinder. Onderweg voeren jullie de spannendste opdrachten uit en ontdekken jullie aan de hand van grappige voorbeelden hoe planten en dieren samenwerken, verleiden en overleven.

Mangrovebos Speelparadijs
Na de expeditie is het tijd om het beest uit te hangen! In het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs kunnen jullie als een echte avonturier slingeren aan de lianen, riviertjes oversteken en paraderen over hoge touwbruggen.

Tip! Junglefreakshow
Maak het schoolreisje extra avontuurlijk en boek de spannende ‘Junglefreakshow’ in het Jungletheater. Tijdens deze dertig minuten durende show testen de rangers de avonturierskills en opgedane junglekennis van de kinderen. Welk dier hoort bij welk leefgebied, wat voor voer zit er in het voerbakje en wie durft te assisteren bij het vasthouden van de slang? Na afloop ontvangen alle kinderen een rangerdiploma. 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis