Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

The Amsterdam Dungeon (vo)

Offerte aanvragen
Prijs vanaf bij 50 personen
combinaties:

The Amsterdam Dungeon & Madame Tussauds
The Amsterdam Dungeon & ArenA
The Amsterdam Dungeon & Rondvaart
The Amsterdam Dungeon & Body Worlds

inclusief:
vervoer & entree
Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
vestigingsplaats:
Amsterdam

Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon betekent het meest originele en spannendste schoolreisje in Amsterdam! Het is de ‘must-see’ attractie, midden in het centrum van Amsterdam, waarbij de schoolboeken even aan de kant geschoven kunnen worden en de geschiedenisles tot leven zal komen. De tour is in zowel in het Engels als in het Nederlands te volgen!

Wanneer je eenmaal afgedaald bent tot de diepste en donkerste kerkers van Amsterdam, zal er in 10 verschillende shows, door 11 professionele acteurs 500 jaar Amsterdamse geschiedenis behandeld worden. Onderwerpen als de Gouden Eeuw, het ontstaan van de VOC en het leven op een schip zullen in interactieve opvoeringen uitgebeeld worden. Nog nooit was de wanhoop in tijden van pest zo voelbaar. En is objectiviteit en rechtvaardigheid altijd wel zo belangrijk geweest in de Nederlandse rechtspraak?

Bij The Amsterdam Dungeon worden zowel entertainment, spanning als educatie gecombineerd en het bezoek is zelfs uit te breiden met ons “VOC-programma”, waarin 1 van onze acteurs de klas terug neemt in de tijd van ontdekkingen, wereldwijde handel en scheepvaart. Kom jij levend terug, of is een zeemansgraf jouw lot?

Daarbij is er natuurlijk de mogelijkheid om The Amsterdam Dungeon te combineren met andere uitjes die niet mogen ontbreken tijdens een bezoek aan Amsterdam, zoals Madame Tussauds, een rondvaart en de Body Worlds expositie.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis