Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Attractiepark Duinrell (vo)

Offerte aanvragen
Prijs vanaf bij 50 personen
inclusief:
vervoer & entree
optioneel:

2 uur Tikibad - € 4,00 p.p.
Taksi lunch - € 3,75 p.p.
(patat/mayo, 3 kipnuggets & pakje Taksi)
Taksi lunch + - € 4,00 p.p.
(patat/mayo, 3 kipnuggets, pakje Taksi & waterijs)

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Wassenaar
website:
www.duinrell.nl

Ruim 40 attracties voor jong en oud
De kleintjes willen met de juf of meester in de Kikkerachtbaan, een rondje in het Kikkerrad en vinden volop speelplezier in de nostalgische speeltuinen, het Kidskasteel en Rick’s Avonturenburcht. De grotere kinderen testen hun zenuwen tijdens een duikvlucht van achtbaan Falcon, tollen in het rond in de Mad Mill en beleven een spetterende afdaling in de Splash. Voor iedereen langer dan 1.00m is er achtbaan Dragonfly. Dat wordt een gezellige dag met alle klasgenootjes!

Tropisch Tikibad
Een bezoek aan het Tikibad maakt de schoolreis pas écht compleet. De elf unieke glijbanen en overige waterattracties maken het tropische Tikibad één van de populairste attracties van Duinrell, dus een bezoek hieraan mag zeker niet ontbreken.

Eten en drinken
Tijdens de schoolreis is onze Taksi-patatlunch een heerlijke verrassing. Vandaag even geen bruine boterham, maar patat met mayo, kipnuggets een pakje Taksi en een waterijsje.
Nemen de kinderen zelf een lunchpakketje mee? Dan vindt u op Duinrell diverse picknickplekken waar de groep zich kan verzamelen voor een korte of lange pauze of voor vertrek.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis