Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

CORPUS ‘reis door de mens’ (vo)

Offerte aanvragen
Prijs vanaf bij 50 personen
inclusief:
vervoer & entree CORPUS
Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
vestigingsplaats:
Oegstgeest

De attractie van het menselijk lichaam!
Het lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk?
Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Hoe reageren je darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de opmerkelijke en educatieve ontdekkingstocht voor jong en oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Een 35 meter hoge reis!
In het 35 meter hoge lichaam voert de ‘reis’ langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Elke 7,5 minuut vertrekt een ‘reis’ met maximaal 15 leerlingen en een begeleider, die allen door een audiotour worden begeleid. Na 55 minuten komt de groep via de hersenen weer uit de ‘reis door de mens’. Hierna kan de klas verzamelen en tegelijk of in groepjes starten met de educatieve speurtocht door de Medische Infotheek. Hier zijn de leerlingen, door deel te nemen aan verschillende games en testjes, op een educatieve en interactieve manier bezig met hun eigen gezondheid en lichaam.

CORPUS en water
In de vallei van Meijendel (Wassenaar) staat het bezoekerscentrum De Tapuit van Dunea, waar educatie over duin en water voor zowel volwassenen als (school)kinderen centraal staat. Aansluitend op het bezoek aan de ‘mens’ – die voor zo’n 65% uit water bestaat - staat het waterwingebied centraal.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis