Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Reis 044 – Rondvaart Aalsmeer & Schiphol achter de schermen

Offerte aanvragen
VANAF € 74,50

Vanaf uw opstapplaats maken we een korte stop voor koffie met gebak voordat we verder reizen naar Aalsmeer. Aalsmeer Rondvaart neemt u mee voor een mooie rondvaart door de omgeving. De schipper vertelthonderduit over het vaargebied met enerzijds honderden vogelsoorten, seringenvelden, rietkragen en een ouderwets natuurzwembad en anderzijds de wereldluchthaven Schiphol. Na de rondvaart legt u weer aan en wandelt u naar Hotel Chariot voor een heerlijke koffietafel met kroket.

Na de lunch rijden we naar Schiphol voor de Schiphol Behind the Scenes tour. Hier kunt u zien wat er allemaal gebeurt op een luchthaven. De tour geeft u een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. U komt op plekken waar u normaal gesproken niet zou komen. Hierbij kunt u denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat u met de tour langs deze locaties rijdt, ziet u met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto’s op schermen in de bus getoond, zodat u geen enkel detail hoeft te missen. Komt u het zelf ervaren en beleef Schiphol van heel dichtbij! Na de tour rijden we naar het dineradres voor een goed verzorgd driegangendiner, waarna we u weer terugbrengen naar uw opstapplaats.

Vertrektijd: ca. 09.00 uur | Terugkomst: ca. 19.00 uur

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis