Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877

Werkplaats

Peereboom Touringcars stelt hoge eisen aan het onderhoud van de touringcars. Vaak vinden wij de wettelijke eisen niet voldoende en treffen we zelf aanvullende maatregelen waadoor de veiligheid van de voertuigen, en dus ook van de passagiers, wordt verhoogd. Om dit geheel te kunnen waarborgen beschikt Peereboom Touringcars over een zeer goed uitgeruste werkplaats met meerdere werkplekken en uiteraard met vakkundig opgeleid personeel.


Preventief onderhoud
Het onderhoud aan onze voertuigen wordt preventief uitgevoerd. Dit betekent dan ook dat alles goed bijgehouden wordt en dat wij werken volgens vaste en strakke procedures. Voor inmiddels een groot aantal collega bedrijven is dit aanleiding geweest om het onderhoud, reparaties, APK voorkeuren of tachograaf ijken geheel of gedeeltelijk bij Peereboom Touringcars onder te brengen. Vaak een doorslaggevende factor is de unieke breng- en haalservice voor de voertuigen.


Europees dealernetwerk
Mocht het voorkomen dat Peereboom Touringcars het juiste specialistische gereedschap niet in huis heeft, dan maken we gebruik van een uitgebreid europees dealernetwerk. Onze monteurs blijven uiteraard altijd de eindcontrole doen zodat we zijn verzekerd van de maximale kwaliteit.


Specialistisch onderhoud
Gezien het geringe aantal touringcars in Nederland is het repareren en onderhouden van touringcars een specialistische aangelegenheid. Onze monteurs kennen dan ook als geen ander de klappen van de zweep. Uiteraard is onze werkplaats RDW erkend en zijn wij erkend installateur van onder andere (digitale-) tachografen. Ook STEK reparaties (airconditionings) behoren tot de mogelijkheden.

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis