Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877

Waar vindt u zoveel schoons bij elkaar: zeldzame flora en fauna, prachtige zandstranden, pittoreske dorpjes, kortom teveel om op te noemen. Het eiland heeft ook een rijke walvisvangsttraditie, die u heden ten dage nog kunt terugvinden in de walviskaken die als tuinafzetting dienen en in de typische geveltjes van de commandeurshuizen. Met recht wordt Ameland dan ook 'Waddendiamant' genoemd.
Vanuit uw opstappunt rijden we eerst naar het koffieadres, waar u een kopje koffie met gebak krijgt aangeboden. Daarna rijden we rechtstreeks naar Holwerd. Daar gaan we aan boord van het passagiersschip van de firma Wagenborg. De boottocht door de afgebakende vaarroute over het wad is een belevenis. Na drie kwartier bereiken we de steiger in Nes, de grootste plaats op Ameland. Hier gaan we naar het lunchadres voor een goed verzorgde koffietafel met kroket. Na de koffietafel heeft u nog even vrijaf. Daarna maken we een rondrit o.l.v. een gids over het eiland, waarbij we de plaatsjes Buren, Ballum en Hollum aandoen. Dan wordt het weer tijd om terug te gaan naar de kade voor de overtocht met de boot. De terugweg vanuit Holwerd gaat via de snelweg naar ons dineradres, waar u ter afsluiting van deze unieke dagtocht nog een zeer goed verzorgd afscheidsdiner krijgt aangeboden.

Inclusief:
* Vervoer per luxe touringcar bemand door een ervaren chauffeur
* Koffie met gebak
* Retourovertocht
* Koffietafel met kroket
* Rondrit o.l.v. een gids
* Diner

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis