Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

De KlimVallei - Den Helder

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer en klimmen

optioneel:

Kanoën (alleen voor groep 8)

vestigingsplaats:
Den Helder

Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In ons eco-klimpark klim je tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit vier lussen met verschillende moeilijkheidscategorieën.

Naast het klimmen hebben wij nog diverse andere activiteiten waaronder boogschieten, vlotbouwen, GPS Tocht en kanoën. Ontdek Den Helder vanaf het water in een één-, twee, of driepersoons kano. Er zijn verschillende routes te kanoën. Langs de routes liggen overal kanosteigers waar men aan kan meren.

Wij werken samen met De Helderse Vallei.

In De Helderse Vallei is onder andere een kinderboerderij, bezoekerscentrum, blote voetenpad, openluchttheater en geweldige uitkijktoren. De Helderse Vallei biedt leerzame en actieve schoolreisjes in de buitenlucht aan! Alle schoolreisjes worden begeleid door een educatief medewerker. De Helderse Vallei verzorgt ook iets te drinken en een tussendoortje voor de leerlingen. Deze schoolreisjes zijn uitstekend te combineren met klimmen of kanoën.

De KlimVallei is op loopafstand (max. 10 minuten) van de duinen, de zee en het strand.

Genoeg te doen, voor elk wat wils!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis