Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Attractiepark Duinrell

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

schoolreislunch (patat/mayo,    3 kipnuggets & Taksi) 

schoolreislunch incl. ijsje (patat/   mayo, 3 kipnuggets, Taksi &    waterijs)

patat/mayo

snack (frikandel, kroket of    kaassoufflé)

waterijsje 

koffiebon

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Wassenaar
website:
www.duinrell.nl

Ruim 40 attracties voor jong en oud De kleintjes willen met de juf of meester in de Kikkerachtbaan, een rondje in het Kikkerrad en vinden volop speelplezier in de nostalgische speeltuinen, in wonderland en indoorspeelparadijs Rick’s Fun Factory. De grotere kinderen testen hun zenuwen tijdens een duikvlucht van achtbaan Falcon, tollen in het rond in de Madd Mill en beleveren een spetterende afdaling in de Splash. Voor iedereen langer dan 100cm is er achtvaan Dragonfly. Soepel kronkelt hij langs de bomen van het Duinrell-bos en gaat hij van hoof in de lucht naar laag over de grond. Kinderen langer dan 125cm kunnen Wild Wings uitproberen. Wild Wings in een vliegattractie die twaalf vliegtuigjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen, bepaal je zelf hoe vaak je over de kop gaat!

Tropisch Tikibad Een bezoek aan het Tikibad maakt de schoolreis pas écht compleet. In het grootste glijbanenparadijs van de Benelux beleven de kinderen met zestien verschillende glijbanen meer dan 1,3 kilometer glijbaanplezier. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er het supertoffe kids waterpark Playa. Kids glijden er (zonder bandjes!) van vier te gekke glijbanen. Zijn de kinderen groter dan 120 cm? Zij kunnen hun lol op in de driedubbele cone glijbaan Triton en alle andere spannende waterattracties!

Eten en drinken Tijdens de schoolreis is onze schoolreislunch een heerlijke verrassing. Even geen bruine boterham, maar patat met mayo, kipnuggets, een pakje drinken en een waterijsje. Nemen de kinderen zelf een lunchpakketje mee? Dan vind je op Duinrell diverse picknickplekken waar de groep zich kan verzamelen voor een korte of lange pauze of voor vertrek.

 

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis