Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Dierenpark Amersfoort

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer, entree

optioneel:

patat met saus 

snack (frikandel, kroket of    kaassoufflé)

appel of banaan

raketje 

speurtocht

ritje in de Berenboemel 

rondje op de Caroussel

 

 

 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amersfoort

Leukste uitje voor de hele klas

Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park is gelegen in het bos en de perfecte dierentuin voor de hele klas. Loop midden tussen de maki’s op hun eigen eiland, neuzen bij de tijgers en in het donker op zoek naar de luiaard en andere nachtdieren in een spannende jungle.

Over, onder, achter, boven & tussen

De hele dierentuin is één groot speelparadijs. Klauter langs de dieren of leef je uit in de speeltuinen. Met de Klim Alles-route ontdek je de dieren op een unieke manier en klim je over, onder, achter, boven en tussen de dierbewoners. Vanaf de Expeditie-rivier spot je giraffen, zebra’s en sitatoenga’s vanuit je fietsboot. In Snavelrijk loop je tussen allerlei vogels als gieren, maraboes en pelikanen en steek je met een trekvlot het water over. Op De Prairie duiken de prairiehondjes zomaar naast je voeten op. Ga net als deze kleine rakkers op ontdekkingstocht in een tunnel. In het Woud sta je oog in oog met een wolf, ga je op bezoek bij de dassenfamilie in hun mysterieuze Burcht en ravot je in de Bosbeek.

Ontdek de olifantenkudde

In DierenPark Amersfoort wonen vier generaties olifanten. Neem een kijkje in het Rijk der Reuzen en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen met de rest van de olifantenfamilie. In DierenPark Amersfoort is genoeg te ontdekken!

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis