Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Diergaarde Blijdorp

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer & entree

optioneel:

schoolreis arrangement (patat/   mayo, sisi no bubbles, speur   tochten & terugkomkaartje)  

raketje

patat/mayo

Sisi no bubbles

enkele reis pendel

Bokito familiespel, apen-domino   spel & speurtochten (te downloaden)

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Rotterdam

Met je klas naar de haaien!
Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa en daarom een coole en bijzondere bestemming voor schoolreizen. Ga kopje onder in het geheel overdekte Oceanium en zie de haaien en zeeschildpadden boven je hoofd zwemmen. Beleef tropische temperaturen, heerlijk geurende bloemen en duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders in het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica. Struin door de Aziatische moerassen en ontmoet de olifantenfamilie die geregeld samen een douche neemt.

Jungle
Tijdens deze schoolreis kunnen de leerlingen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle. Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. En of het nu mooi of slecht weer is, in binnenspeeltuin Biotopia beleven leerlingen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven. 

In Diergaarde Blijdorp staat een dag bol van bijzondere ontmoetingen, maken de kinderen in één dag een ontdekkingsreis door de (gedeeltelijk overdekte) werelddelen en kunnen ze hun tomeloze energie kwijt in de verschillende (binnen)speeltuinen.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis