Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer, entree en zeeleeuwenshow

optioneel:

Doetocht 
Rondleiding 
Smulpakket 
(friet/mayo & limonade)
IJsje 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Rhenen
website:
www.ouwehand.nl

Uniek in Nederland

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in de mystieke wereld van Pandasia. In Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd, leer je meer over de unieke reuzenpanda én de andere Aziatische diersoorten zoals de koeskoes, kleine panda, muntjak en het bijzondere spookdiertje.

Vol dierbare ontmoetingen

Sta ook neus aan neus met de speelse ijsberen, wandel onder de slingerende orang oetans door bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Ga ook op avontuur in Gorilla Adventure en in de overdekte speeljungle RavotAapia!

Schoolreis mogelijkheden

De avontuurlijke Doetocht leert kinderen spelenderwijs over de dieren in Ouwehands Dierenpark. De Doetocht leidt kinderen naar verschillende plaatsen in het park waar medewerkers staan met een grote verzameling schedels, dierenhuiden en ander educatief materiaal. Of kies voor een educatieve rondleiding door het dierenpark onder begeleiding van professionele gidsen!

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis