Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Tante Suus

Offerte aanvragen
inclusief:

vervoer, entree, cake, pizza, limo, ijsje

bingo met prijzen, zandtekening   & een gekozen activiteit

Vertrek school:
09:00
terugkomst school:
15:00
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Heerhugowaard

Tante Suus is de coolste speelplek van Heerhugowaard en ideaal om met de hele klas een schoolreisje te vieren. Er is van alles te doen en de pret begint al in de klas als de kinderen mogen kiezen wat ze willen doen. In de klas worden instructies en polsbandjes uitgedeeld. De kinderen mogen één activiteit kiezen waaronder de Beautysalon • Huttenbouwen • Expeditie Robbinson (voor alle groepen). De Escape Room en de VR Experience is geschikt vanaf groep 7 en 8.

Iedereen mag een mooie zandtekening maken of slijm én vooral ook veel spelen en lol maken, want bij Tante Suus kan alles.

Er is voor iedereen wat te drinken, cake, een lekkere pizza en een ijsje toe. Wensen omtrent vegatarisch, hallal of een allergie? Geen probleem, Tante Suus regelt het.

Om het nog wat spannender te maken is er de grote Tante Suus bingo met leuke prijzen.

Met meerdere klassen op schoolreis? We kunnen minimaal twee klassen van max. 100 kinderen tegelijk vermaken.

Het programma ziet er als volgt uit: Rondleiding, activiteit 1 uur, pauze met cake en limo, activiteit 1 uur, pizza eten, vrijspelen, bingo en afsluiting met ijs en spelletje.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis