Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Beach Club Zuid

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree, patat met saus en snack of twee pannenkoeken met stroop en poedersuiker en een waterijsje. 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Wijk aan Zee

Strandjutten

In de ochtend gaan de groepen altijd eerst strandjutten. Lekker met zijn allen op het strand op zoek gaan naar aangespoeld materiaal vanuit de scheepvaart of misschien wel flessenpost vanuit een heel ver eiland ? We denken uiteraard ook aan het milieu. Afval, zoals plastic, blikjes en sigarettenpeuken nemen we altijd mee terug naar het strandpaviljoen.

Lunch

Rond 12 uur staat er voor de groep een lekkere lunch klaar, deze bestaat voor de hele groep uit patat met saus en een snack of uit twee pannenkoeken met stroop en poedersuiker (bij reservering keuze bekend maken).

Afwisselende activiteiten

Op het mooie, brede strand van Wijk aan Zee zetten wij diverse activiteiten uit. De focus ligt altijd op sport, spel en plezier. Het programma wordt uiteraard aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Lekker tot aan je enkels in het water, vissen naar garnalen en krabben, strandvoetbal, strand volleybal, knotshockey en natuurlijk uit je dak op onze 6 trampolines.

Ook voor de oudere kinderen van de middelbare school kunnen wij in overleg speciale activiteiten opzetten zoals een GPS tour door de Kennemerduinen. De kosten zijn geheel afhankelijk van het door u gevraagde programma.

We sluiten de dag af met het bouwen van zandkasteel en natuurlijk nog een ijsje.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis