Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

De Scheg

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

vestigingsplaats:
Deventer

Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte zwemparadijs van ‘Belevingscentrum De Scheg’. Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ een spetterend avontuur tegemoet in zwembad de Blue Lagoon.

Duik in de wildwaterbaan Gletsjer Slide en roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide, nog sneller dan het Noorderlicht! Uitblazen van een dag boordevol actie en avontuur kan in een van de whirlpools of in het IJslands Badhuis met sauna, stoombad, bubbelbad en verwarmde knuffelmuur, tegen bijbetaling. Kinderen t/m 5 jaar kunnen zich kostelijk vermaken in Pingo’s Island, waar ze kunnen spelen met water én zand!

Van medio oktober tot medio maart kun je bij De Scheg schaatsen op de “meest gezellige kunstijsbaan van Nederland”. Op het IJsplein is genoeg ruimte om te oefenen met een rekje of pirouettes te draaien op kunstschaatsen. En dan is er uiteraard ook nog de 400-meter baan.

In de wintermaanden kun je bij De Scheg dus terecht voor een unieke combinatie van zwemmen én schaatsen!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis