Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar 

vestigingsplaats:
Grolloo

Voor een schoolreis kun je prima bij Joytime in Grolloo terecht. Niet voor niets ontvingen wij de afgelopen jaren een bronzen, zilveren of gouden award bij de verkiezing van "Het Leukste uitje van Drenthe". Hier zijn we blij mee en trots op! We gaan ook in 2022 weer voor een plek in de top 3!

 

Volop keuze uit stoere outdoor activiteiten

Lekker klimmen en klauteren tussen de toppen van de bomen in het Klimpark. Elk parcours heeft unieke hindernissen en kabelbanen. De langste kabelbaan is maar liefst 200 meter lang. Voor de echte durfal zijn er ook een vrije val en een bungee zipline boven het water. Uiteraard is er voor je vrij mag gaan klimmen eerst een uitgebreide instructie. 

 

In het Outdoor Belevingspark kun je wandklimmen, boogschieten, mountainbiken, een mooie gps tocht maken in het bos, lekker springen in het nettenparcours en nog zoveel meer!Met mooi weer lekker zwemmen in onze zwemvijver, spelen op de waterspeelplaats of op het strand genieten van de zon. 

 

Diverse arrangementen

Voor scholen hebben we speciale programma’s en aangepaste prijzen. De dag arrangementen zijn standaard inclusief een horeca arrangement en sluiten af met een ijsje!

Samenwerken, educatief, sportief en natuurlijk gewoon leuk! Dat typeert het beste ons aanbod.
Een schoolreisje bij Joytime, de Stoerste Speeltuin van Drenthe, is altijd een succes!

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis