Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

WARNERS

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree, patat met saus en snack of twee pannenkoeken met stroop en poedersuiker en een waterijsje. 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Wijk aan Zee
website:
www.wrnrs.nl

Strandjutten
In de ochtend gaan de groepjes op strandjut. Aan de hand van een tekst met uitleg en plaatjes zullen de kinderen het strand afzoeken naar leuke dingen om te gebruiken bij het bouwen van hun zandkasteel. Deze gaan ze versieren met de vondsten.

Rond 12.00 uur zal er voor de hele groep een lunch klaar staan. Deze bestaat voor de hele groep uit patat met saus en een snack (vooraf gekozen) of voor de hele groep twee pannenkoeken per kind met stroop en poedersuiker.

Afwisselende activiteiten
Het middagprogramma zal bestaan uit een aantal leuke en actieve activiteiten op het strand. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Lekker tot je enkels in het water, vissen naar garnalen en krabben met een schepnetje, springen op de trampolines en luchtkussens, vliegeren en een estafette.

We sluiten de dag af met een heerlijk waterijsje.

Ook voor de oudere kinderen kunnen we een actieve dag invullen!

Ook dan hebben we leuke mogelijkheden voor uw groep. Activiteiten die we met oudere kinderen (groep 8) doen zijn o.a. GPS tour door de Kennemerduinen, voetbal, volleybal en zandsculpturen maken. Uit te breiden met een barbecue of bonte avond op het strand. Kosten hiervoor zijn geheel afhankelijk van wat u met uw groep wilt doen.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis