Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Amusementspark Tivoli

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree en een potje midgetgolf

 

Per 10 leerlingen één begeleider gratis! 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg en Dal (bij Nijmegen) heeft superleuke attracties én speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! Zo zijn er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussens, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbanen, een water slide bij warm weer en nog veel meer... Kinderen van groep 1 t/m 6 zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park.

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in binnenspeeltuin. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Het schoolreispakket is inclusief:

  • Entree park (incl. alle attracties en speeltoestellen, m.u.v. automaten)
  • GRATIS potje midgetgolf
  • GRATIS entree voor 1 begeleider per 10 betalende kids


Lekker smikkelen en smullen
Hebben de kinderen na een spannend ritje in de achtbaan, de spetterende show van Harm’s Kippenfarm of het rondje in 't Vliegende Piraatje, trek gekregen? Het schoolreispakket is uit te breiden met 2 lekkere smikkelpakketten.

Relaxte begeleiders
Ook aan de begeleiders is gedacht. In het overzichtelijke park zijn voldoende zitgelegenheden, o.a. heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van de spelende kinderen.

Praktische informatie
Kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs. Het schoolreispakket geldt bij minimaal 20 personen. De schoolreisprijs is niet geldig in weekenden en schoolvakanties. Het park is geopend van april t/m oktober 2022. Kijk voor actuele openingsdagen op www.parktivoli.nl, schoolreisjes op andere dagen zijn in overleg eventueel mogelijk.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis